Icon search Icon Facebook Icon Instagram Icon Twitter Icon Play ANBI icon-checkbox Vriendenloterij Bijzondere-locaties Bijzondere-locaties Monument-en-Bed Monument-en-Bed Museumhuizen icon-huren-nav Museumhuizen Hendrickdekeyser Hendrickdekeyser icon-maps icon-left icon-right icon-close icon-phone-call icon-email icon-kamers icon-lijst icon-perceeloppervlak icon-plattegrond icon-woonoppervlak icon-checkmark icon-buitenruimte icon-cart icon-remove icon-quote icon-calendar icon-guests
kids
rams oud
Barnaart
Museumhuis
Bonck

Bezoek de mooiste historische huizen en interieurs

Elk tijdvak kent ze: iconische huizen. Huizen die tóen al heel bijzonder waren en nú helemaal. Wil je weten hoe het was om in 1624 te wonen in een koopmanshuis aan de haven van Hoorn, of in één van de eerste doorzonwoningen in de jaren '50? Misschien in de zwierige Art Nouveau Villa Rams Woerthe? Reserveer nu een tijdsslot voor een van onze 12 museumhuizen!
Museumhuis Van Meerten Delft

Kom binnen en ontdek onze huizen

Je kunt in de huizen van Hendrick de Keyser Monumenten vrij rondlopen en van alles aanraken. Voel je vooral thuis! Gluur gerust in de kastjes, en ontdek de geheime gangen in Huis Van Eysinga. Schuif aan in de indrukwekkende keuken van Huis Bartolotti voor thee met versgebakken koekjes. En heb je weleens een dutje gedaan in een echte bedstede? Het kan allemaal in de huizen van Hendrick! Luister naar de audiotour over de architectuur, de geschiedenis en de bewoners terwijl je heerlijk door de gangen dwaalt of uitkijkt over de tuin. En vergeet de (klein)kinderen niet mee te nemen. Al speurend en kleurend ontdekken zij het huis met een speciale "speurkleurplaat".