Icon search Icon Facebook Icon Instagram Icon Twitter Icon Play ANBI icon-checkbox Vriendenloterij Bijzondere-locaties Bijzondere-locaties Monument-en-Bed Monument-en-Bed Museumhuizen icon-huren-nav Museumhuizen Hendrickdekeyser Hendrickdekeyser icon-maps icon-left icon-right icon-close icon-phone-call icon-email icon-kamers icon-lijst icon-perceeloppervlak icon-plattegrond icon-woonoppervlak icon-checkmark icon-buitenruimte icon-cart icon-remove icon-quote icon-calendar icon-guests

Word lid!

Hendrick de Keyser Monumenten zorgt al meer dan een eeuw samen met cultuurliefhebbers voor historisch waardevolle gebouwen. Helpt u ook mee historisch belangrijke huizen en hun interieurs te beschermen voor nu en in de toekomst? Word lid! U steunt het werk van de Vereniging en geniet van ledenexcursies, lezingen, fietstochten en concerten. Ook ontvangt u regelmatig de Hendrick de Keyser Krant in de bus met nieuwtjes, achtergrondartikelen en aankondigingen van evenementen. Als u in de maand september lid wordt krijgt u een vrijkaart voor een museumhuis naar keuze cadeau! Deze actie geldt van 9 tot en met 30 september. De vrijkaart is geldig voor 2 personen in alle museumhuizen en kunt u gebruiken tot en met 1 jaar na de ingangsdatum van uw lidmaatschap.

Ja, ik word lid!

Voor maar € 30,- per jaar ondersteunt u ons werk en geniet u van vele ledenvoordelen.

Ik word lid

Lid worden net als uw partner?

Is uw partner al lid van Hendrick de Keyser Monumenten? Word met korting ook lid en geniet samen!

Ik word partnerlid
Deelname aan excursies
Leden kunnen zich inschrijven voor de excursies, fietstochten, stadswandelingen en rondleidingen
Bezoek gratis onze mooiste huizen op de speciale ledendagen
Een aantal keer per jaar kunt u als lid de mooiste huizen uit onze collectie bezoeken
Met korting overnachten in een Hendrick de Keyser vakantiehuis
U krijgt 10% korting op het huurprijs van onze vakantiehuizen
Korting in de webwinkel
Bij verschillende producten is er een speciale Ledenprijs
Maak uw partner lid
Introduceer een nieuw lid en neem samen deel aan onze activiteiten

Doe iemand een lidmaatschap cadeau

Wilt u iemand lid maken van Hendrick de Keyser Monumenten? Een prachtig cadeau en een mooie manier om ons werk te steunen.

Lidmaatschap cadeau doen

Nieuwsgierig naar onze ledenactiviteiten?

Wij organiseren het hele jaar door diverse activiteiten zoals lezingen, concerten en rondleidingen. Sommige zijn exclusief voor leden.

Bekijk onze Cultuuragenda