Icon search Icon Facebook Icon Instagram Icon Twitter Icon Play ANBI icon-checkbox Vriendenloterij Bijzondere-locaties Bijzondere-locaties Monument-en-Bed Monument-en-Bed Museumhuizen icon-huren-nav Museumhuizen Hendrickdekeyser Hendrickdekeyser icon-maps icon-left icon-right icon-close icon-phone-call icon-email icon-kamers icon-lijst icon-perceeloppervlak icon-plattegrond icon-woonoppervlak icon-checkmark icon-buitenruimte icon-cart icon-remove icon-quote icon-calendar icon-guests

Wilt u met een eigen groep (minimaal 10 personen) Buitenplaats Nijenburg in Heiloo bezoeken? Op diverse woensdagen biedt de Historische Vereniging Heiloo de mogelijkheid voor een rondleiding op Nijenburg. Meld u aan en kom van alles te weten over dit bijzondere huis dat oogt als een romantische buitenplaats in het groen.

 

Groepsrondleiding

De groepsrondleiding is mogelijk voor groepen vanaf minimaal 10 personen. De rondleiding duurt ongeveer 1½ uur. Het tijdstip wordt afgestemd op uw wensen.

De groepsrondleidingen worden aangeboden op de volgende woensdagen:

Woensdag   13 maart

  •                 Woensdag 3 en 17 april
  •                 Woensdag 1 en 15, en 29 mei
  •                 Woensdag 12 en 26 juni
  •                 Woensdag 10 en 17 juli
  •                 Woensdag 7 en 21 augustus
  •                 Woensdag 11 en 25 september
  •                 Woensdag 16 en 30 oktober
  •                 Woensdag 13 november

Kosten en aanmelden

De kosten voor een groepsrondleiding (vanaf 10 personen) bedragen € 7,50 p.p. inclusief koffie/thee in de historische keuken. Gaat u met ons mee? Aanmelden graag via Paul Morsch op telefoonnummer 06-51718363, of stuur een e-mail naar de historische vereniging. 

Meer over Nijenburg

De wit gepleisterde voorgevel die zich spiegelt in de vijver doet een 19de-eeuws huis vermoeden. Wie echter beter kijkt, ziet dat het om een veel ouder gebouw gaat: de barokke beelden naast de vijver en de in oorsprong geometrische tuinaanleg duiden hier op. Meer over Nijenburg leest u hier.

Meer over de Historische Vereniging Heiloo

Historische Vereniging Heiloo waakt over het cultureel erfgoed van de gemeente Heiloo en maakt deze zichtbaar voor een wijd publiek. Met tentoonstellingen in ons eigen museum, wandelingen en fietstochten, lezingen, historisch onderzoek en publicaties vertellen wij de verhalen van vroeger en leggen ook de link naar nu. De Historische Vereniging is nauw verbonden aan Huize Nijenburg, waar onze gidsen regelmatig rondleidingen verzorgen.

Rondleiding

Meld u aan voor:
Groepsrondleiding Nijenburg - meerdere data

Aanmelden