Icon search Icon Facebook Icon Instagram Icon Twitter Icon Play ANBI icon-checkbox Vriendenloterij Bijzondere-locaties Bijzondere-locaties Monument-en-Bed Monument-en-Bed Museumhuizen icon-huren-nav Museumhuizen Hendrickdekeyser Hendrickdekeyser icon-maps icon-left icon-right icon-close icon-phone-call icon-email icon-kamers icon-lijst icon-perceeloppervlak icon-plattegrond icon-woonoppervlak icon-checkmark icon-buitenruimte icon-cart icon-remove icon-quote icon-calendar icon-guests

Help mee als bedrijf

Bijzondere panden beschermen voor toekomstige generaties, is het bestaansrecht van Hendrick de Keyser Monumenten. Dat betekent restaureren, onderhouden en verduurzamen. Maatschappelijke doelen die in ons DNA zitten. Maar de huidige tijd vraagt om innovatieve en nieuwe oplossingen. Energie besparen met behoud van het karakter van deze monumentale huizen kost tijd en geld. Daar hebben wij hulp bij nodig.  

Huis barnaart

Samen bereiken we meer

Vindt uw bedrijf het net als wij belangrijk dat bijzondere huizen duurzaam bewaard blijven, zodat iedereen kan genieten van deze monumenten, en hun verhalen?

Als bedrijf, en liefhebber van cultureel erfgoed in Nederland, kunt u het verschil maken door ons te steunen. Dat kan op verschillende manieren; door het doen van een bedrijfsgift, of door een structurele samenwerking als bedrijfsvriend.

Geef invulling aan uw maatschappelijke doelstellingen en inspireer uw medewerkers en relaties door de verhalen van Hendrick te delen of bijzondere huizen te bezoeken. Een strategische samenwerking om gedeelde doelen te bereiken en grotere projecten te omarmen kan natuurlijk ook.

 

Contact

Doe nu navraag  wat voor uw bedrijf mogelijk is, en neem contact op met Petra van Kesteren, via 06 820 97160 of p.vankesteren@hendrickdekeyser.nl

Ons rekeningnummer:  NL86 INGB 000 004 8718 t.n.v. Vereniging Hendrick de Keyser.