Icon search Icon Facebook Icon Instagram Icon Twitter Icon Play ANBI icon-checkbox Vriendenloterij Bijzondere-locaties Bijzondere-locaties Monument-en-Bed Monument-en-Bed Museumhuizen icon-huren-nav Museumhuizen Hendrickdekeyser Hendrickdekeyser icon-maps icon-left icon-right icon-close icon-phone-call icon-email icon-kamers icon-lijst icon-perceeloppervlak icon-plattegrond icon-woonoppervlak icon-checkmark icon-buitenruimte icon-cart icon-remove icon-quote icon-calendar icon-guests

Word vrijwilliger

Een bijdrage leveren aan het werk van Hendrick de Keyser Monumenten kan op veel manieren. Als vrijwilliger draag je een belangrijk steentje bij. Want alleen met de hulp van onze vrijwilligers kunnen we de mooiste huizen van Hendrick de Keyser Monumenten openstellen voor publiek.

Tuinvrijwilligers in Huis Bartolotti in Amsterdam

Vrijwilliger in de museumhuizen

Hendrick de Keyser Monumenten stelt haar mooiste en meest bijzondere historische huizen open voor publiek als museumhuis. Als vrijwilliger in de museumhuizen ben jij er voor de bezoekers. Jouw gastvrijheid maakt hun bezoek tot een onvergetelijke ervaring. Huis Van Meerten in Delft, Villa Rams Woerthe in Steenwijk, Huis van Ravesteyn in Utrecht, Huis Polman in Nagele, Huis Bonck in Hoorn, Huis Van Eysinga en de Kanselarij in Leeuwarden, en Huis Barnaart in Haarlem, Huis Bartolotti in Amsterdam, Buitenplaats Beeckestijn in Velsen-Zuid en Harsta State in Hegebeintum zijn nog op zoek naar vrijwilligers. Ook voor Huis Sloëtjes in Hilversum zoeken we vrijwilligers.

Tuinvrijwilliger

Hendrick de Keyser Monumenten bewaart de mooiste historische huizen van Nederland voor de toekomst. Verschillende van die huizen hebben een bijzondere tuin. Bijvoorbeeld Huis Bartolotti in Amsterdam, Huis Jan de Jong in Schaijk en de stinzentuin van Harsta State in Hegebeintum. Als tuinvrijwilliger help je met je groene vingers mee aan het behoud van die prachtige tuinen.

Vrijwilliger bij onze ledenactiviteiten

Hendrick de Keyser Monumenten organiseert voor haar leden het hele jaar door activiteiten. Als lid bezoek je exclusief de mooiste huizen uit de collectie, ook de huizen die verhuurd zijn als woning of kantoor. Als vrijwilliger verwelkom je onze leden in die huizen. En je vertelt hen over de bijzondere architectuur en bewonersgeschiedenis.

Contact

Voor informatie en aanmelding neem contact op met vrijwilligers coördinator Marco van der Werf. Mail naar m.vanderwerf@hendrickdekeyser.nl

Vrijwilligers en bezoekers in museumhuis Van Ravesteyn in Utrecht