Icon search Icon Facebook Icon Instagram Icon Twitter Icon Play ANBI icon-checkbox Vriendenloterij Bijzondere-locaties Bijzondere-locaties Monument-en-Bed Monument-en-Bed Museumhuizen icon-huren-nav Museumhuizen Hendrickdekeyser Hendrickdekeyser icon-maps icon-left icon-right icon-close icon-phone-call icon-email icon-kamers icon-lijst icon-perceeloppervlak icon-plattegrond icon-woonoppervlak icon-checkmark icon-buitenruimte icon-cart icon-remove icon-quote icon-calendar icon-guests

2021 Jaarverslag Hendrick de Keyser Monumenten

Het jaarverslag 2021 van 'Hendrick de Keyser' is een bron van informatie over de Vereniging en meteen een interessant naslagwerk voor geïnteresseerden in onze huizencollectie en projecten.

Prijs
€ 12,50
Jaarverslag 2021

Naast algemene informatie en de financiële verslaglegging bevat het jaarverslag een uitgebreid overzicht van de verwervingen en restauratieprojecten uit het verslagjaar.

Elk jaar wordt ook een wetenschappelijk artikel gepubliceerd, op architectuurhistorisch, bouwhistorisch of interieurhistorisch gebied. Dit "jaarartikel" is apart verkrijgbaar in de webshop. De jaarverslagen van de Vereniging vormen zo een interessant naslagwerk voor geïnteresseerden in de huizencollectie en de projecten van de Vereniging.

De jaarverslagen zijn ook online in te zien op onze website.

Jaarverslag 2021