Vacature: Sectorcoördinator Kennemerland - Haarlem

Voor de Museumhuizen Buitenplaats Beeckestijn, Huis Timmerman in Monnickendam en het Gemeenlandshuis te Amsterdam zoekt Vereniging Hendrick de Keyser een coördinator, waarbij de nadruk zal liggen op Buitenplaats Beeckestijn.

In de zomer van 2020 opent ook Museumhuis Barnaart in Haarlem en kan ook dit huis (met uitbreiding van uren) worden toegevoegd.

Als sectorcoördinator ben je verantwoordelijk voor het dagelijks reilen en zeilen van het Museumhuis. Je geeft leiding aan de (kern)vrijwilligers die het huis openstellen en zorgt ervoor dat er voldoende vrijwilligers zijn. Zo nu en dan zijn er bijzondere activiteiten waarbij jij optreedt als aanspreekpunt en zorgt voor een gastvrij ontvangst.

Lees de complete vacaturetekst. 

Gevraagd: vrijwilligers voor onze Museumhuizen

In onze Museumhuizen leren bezoekers niet alleen wat de huizen zo bijzonder maakt, maar ervaren bovendien hoe het was om er te wonen. In het Museumhuis geen afscheidingskoordjes of bordjes met ‘niet aanraken'. Onze gasten ontdekken wat er in de wandkast is opgeborgen en mogen plaats nemen op die sierlijke 19e-eeuwse fauteuil onder het genot van een kopje thee. Kijk hier voor de reeds geopende Museumhuizen.

Voor de volgende locaties kunt u zich aanmelden als vrijwilliger:

  • Museumhuis Van Eysinga in Leeuwarden 

  • Museumhuis Verdieping Beeckestijn in Velsen-Zuid

Kijk hier voor de complete vacaturetekst.

Voor Museumhuis Verdieping Beeckestijn zijn we op zoek naar een kernvrijwilliger. Lees hier verder.