Vrijwilligers voor Museumhuis Van Eysinga

In november opent één van de mooiste huizen van Leeuwarden haar deuren: Museumhuis Van Eysinga. Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die zich thuis gaan voelen in dit magnifieke herenhuis, gasten ontvangen en actief zijn in het huis.

Om vrijwilliger te worden in Huis Van Eysinga heb je geen specifieke voorkennis of ervaring nodig, maar wel goede sociale en communicatieve vaardigheden. Tijdens de kennismakingsperiode verwachten we dat vrijwilligers een dagdeel per week beschikbaar zijn, daarna is de minimale beschikbaarheid twee dagdelen per maand. Vereniging Hendrick de Keyser biedt haar vrijwilligers professionele begeleiding en een reiskostenvergoeding. Volledige vacaturetekst.

Gevraagd: vrijwilligers voor onze Museumhuizen

In onze Museumhuizen leren bezoekers niet alleen wat de huizen zo bijzonder maakt, maar ervaren bovendien hoe het was om er te wonen. In het Museumhuis geen afscheidingskoordjes of bordjes met ‘niet aanraken'. Onze gasten ontdekken wat er in de wandkast is opgeborgen en mogen plaats nemen op die sierlijke 19e-eeuwse fauteuil onder het genot van een kopje thee. Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die ons hierbij willen assisteren. Kijk hier voor de reeds geopende Museumhuizen.

Kijk hier voor de complete vacaturetekst.