Icon search Icon Facebook Icon Instagram Icon Twitter Icon Play ANBI icon-checkbox Vriendenloterij Bijzondere-locaties Bijzondere-locaties Monument-en-Bed Monument-en-Bed Museumhuizen icon-huren-nav Museumhuizen Hendrickdekeyser Hendrickdekeyser icon-maps icon-left icon-right icon-close icon-phone-call icon-email icon-kamers icon-lijst icon-perceeloppervlak icon-plattegrond icon-woonoppervlak icon-checkmark icon-buitenruimte icon-cart icon-remove icon-quote icon-calendar icon-guests

Vacature Medewerker Secretariaat Directie

Wil jij de directie van de mooiste monumentenorganisatie van Nederland ondersteunen? En ben jij betrouwbaar, kordaat en secuur?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij zoeken per direct een:

Medewerker Secretariaat Directie (M/V, 32 – 40 uur p/w)

Al meer dan 100 jaar zet Hendrick de Keyser zich in voor het behoud van historische huizen in Nederland. Dit wordt gedaan door panden te verwerven, te restaureren, te verhuren en te onderhouden. Een aantal wordt opengesteld voor het publiek. De collectie bestaat uit meer dan 430 bijzondere gebouwen uit de 14de tot en met de 20ste eeuw.

Hendrick de Keyser is volop in beweging: het bezit groeit gestaag en de organisatie groeit mee. Er werken meer dan 60 mensen binnen drie Directies: Algemeen, Beheer en Externe Relaties.
Binnen de Directie Beheer is een stafteam secretariaat, dat verantwoordelijk is voor het uitvoeren van alle secretariële en administratieve taken voor de organisatie, van postafhandeling tot het notuleren van de bestuursvergaderingen. Voor dit stafteam – dat vijf medewerkers telt – zoeken wij een ervaren, inspirerende Medewerker Secretariaat Directie. Je rapporteert aan de Teamleider Secretariaat.

Doel:

Het administratief en secretarieel ondersteunen van de directie en het begeleiden van hun activiteiten zowel binnen als buiten de organisatie.

Je bent verantwoordelijk voor:

 • het organiseren van alle secretariële aangelegenheden van de directie;
 • het verwerken van alle afspraken van de directie in de agenda;
 • de ondersteuning van de Algemeen Directeur in diens communicatie met het Bestuur, de Raad van Commissarissen en de Algemene Ledenvergadering;
 • het notuleren van vergaderingen van de directie, in het bijzonder die met het Bestuur, de Raad van Commissarissen en de Algemene Ledenvergadering.

Je draagt zorg voor:

 • regulier overleg met de directie over hun taken en afspraken;
 • afhandeling van de correspondentie op aanwijzing van de directie;
 • beheren van de agenda’s van de drie directeuren;
 • coördineren van de directiecontacten (telefoon, bezoek e.d.);
 • op verzoek bijwonen en notuleren van vergaderingen van / met de directeuren;
 • versturen van agenda’s en stukken ten behoeve van vergaderingen van de directie, onder andere bestuurs-, commissaris- en ledenvergaderingen en organiseren van bijeenkomsten voor de directie;
 • in voorkomende gevallen verricht je ook noodzakelijke werkzaamheden voor de gehele organisatie.

Functiekarakter

Het is een kantoorgebonden functie met zeer afwisselende werkzaamheden, met veel computer- en telefoongebruik. Vertrouwelijkheid staat voorop!

Functie- eisen:

- minimaal 4 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie; werk- en denkniveau HBO / MBO+;
- aantoonbare ervaring met notuleren van (bestuurs-/directie)vergaderingen;
- kennis van geautomatiseerde gegevens- en tekstverwerking en agendabeheer;
- zeer goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid, accuraat;
- legt gemakkelijk contact met anderen en is flexibel;
- is op een loyale wijze betrokken bij de organisatie en is aanspreekbaar op het eigen handelen.

Wij bieden:

 • een zeer afwisselende werkomgeving; standplaats Amsterdam;
 • veel eigen verantwoordelijkheid en zelfstandig optreden;
 • collegiale werksfeer; goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • een dienstverband voor 32 à 40 uur per week;
 • salarisindicatie € 2.882 tot € 3.726 bruto per maand bij een 40-urige werkweek (vergelijk schaal H van de architecten cao).

Meer weten?

Neem voor meer informatie over de inhoud van de functie contact op met mw. Hendrika van der Weijden, Teamleider Secretariaat,  via tel. 020 521 06 30.

Reageren?

Sollicitaties, in de vorm van een motivatiebrief met curriculum vitae, kunnen tot 7 december 2020 o.v.v. ‘Sollicitatie Teamleider Secretariaat’ gestuurd worden naar vacatures@hendrickdekeyser.nl   

De sollicitatiegesprekken zullen worden gehouden op 14 en 16 december 2020.

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.