Icon search Icon Facebook Icon Instagram Icon Twitter Icon Play ANBI icon-checkbox Vriendenloterij Bijzondere-locaties Bijzondere-locaties Monument-en-Bed Monument-en-Bed Museumhuizen icon-huren-nav Museumhuizen Hendrickdekeyser Hendrickdekeyser icon-maps icon-left icon-right icon-close icon-phone-call icon-email icon-kamers icon-lijst icon-perceeloppervlak icon-plattegrond icon-woonoppervlak icon-checkmark icon-buitenruimte icon-cart icon-remove icon-quote icon-calendar icon-guests
Nijmegen
Nijmegen
Nijmegen
Nijmegen
Huren
verhuurd
Bedrijfsruimte

Ottengas 15

6511 TS Nijmegen, Gelderland

Huurprijs per maand
€ 650,- excl.
Beschikbaar per
Per direct
Bouwjaar
1600
Aantal kamers
2 kamers
Oppervlak
50
m2
Buitenruimte
0 m2
Bouwstijl
Bedrijfsruimte van circa 50 m2 in de oude Nijmeegse “benedenstad” in de buurt van het Valkhof. 

Kenmerken

Algemeen
Huurprijs per maand
€ 650,-
Glasverzekering
€ 3,60
Beschikbaar per
Per direct
Waarborgsom
€ 1.300,-
Huisdieren
Niet mogelijk
Oppervlakten en inhoud
Oppervlak
50
m2
Buitenruimte(n)
0 m2
Indeling
Aantal kamers
2
Aantal badkamers
0
Aantal toiletten
1
Aantal woonlagen
1
Parkeergelegenheid
Soort parkeergelegenheid
Vergunningsplichtig parkeren

In het Cellebroederenhuis, in het historische centrum van Nijmegen, is een fantastische bedrijfsruimte te huur. Op de onderverdieping van het eeuwenoude pand (laat 15e-eeuw) is 50 m², verdeeld over twee ruimtes, per direct beschikbaar als bedrijfsruimte.   

De uitstraling is stoer en industrieel, onder andere dankzij de rauwe bakstenen binnenmuren. Bijzonder is dat het pand bewaard is gebleven en zoveel doorstaan heeft door de eeuwen heen. Die historische elementen zie je zowel aan de binnen- als aan de buitenkant in verschillende details terug. In dit verborgen hoekje van de Middeleeuwse stad krijg je daarmee een geweldige indruk van de rijke geschiedenis.  

Indeling  

Via de Ottengas (om de hoek van St. Antoniusplaats, wat ook deel uitmaakt van het pand) kom je binnen op de onderverdieping, in de hal waar tevens de pantry en het toilet zijn. Vanuit deze hal kom je in een tussenruimte, wat meteen een indrukwekkend decor biedt vanwege een gemetseld tonggewelf. Vervolgens kun je via een kleine trap een lichte ruimte betreden met een grote toegangspoort en een hoog plafond. Achter deze toegangspoort is een kozijn geplaatst zodat de deuren geopend kunnen worden voor een goede lichttoetreding. De ruimte is voorzien van gas-cv en mechanische ventilatie.    
Hoewel deze locatie zeer geschikt is voor velerlei bedrijfsdoeleinden zoals bijvoorbeeld een atelier, werkplaats of opslagruimte etc. is het houden van kantoor niet aan te bevelen om praktische redenen. De ruimte is namelijk relatief vochtig en de lichtinval is enigszins beperkt.       

 

Bijzonderheden  

●       Monumentaal en karakteristiek pand in het centrum van Nijmegen.    

●       Historische elementen zijn bewaard gebleven.   

●       Gas-cv en mechanische installatie aanwezig.   

●       Parkeervergunning aan te vragen.  

●      Per direct beschikbaar 

●     Huurperiode in nader overleg (minimaal 1 jaar).  

  
  
Locatie  

Ottengas ligt in het historische centrum van Nijmegen. Het pand staat in de ‘benedenstad’ van Nijmegen, dicht bij de Waalkade en het Valkhof Park. De kenmerkende stuwwal loopt dwars door dit deel van de stad en geeft de straten en stegen een Middeleeuws aangezicht. De ligging is bijzonder te noemen: ingegraven in de berghelling van de Anthoniusplaats aan de Ottengas, een straatje dat vanaf de bovenstad steil afloopt in de richting van de Waalkade. Deze historische stad ligt vlakbij Duitsland en Arnhem. Het openbaar vervoer is op korte loopafstand te bereiken. Parkeren is mogelijk met vergunning in de parkeergarage in de directe omgeving. Winkels en uitgaansgelegenheden zijn in de directe omgeving gelegen.