Icon search Icon Facebook Icon Instagram Icon Twitter Icon Play ANBI icon-checkbox Vriendenloterij Bijzondere-locaties Bijzondere-locaties Monument-en-Bed Monument-en-Bed Museumhuizen icon-huren-nav Museumhuizen Hendrickdekeyser Hendrickdekeyser icon-maps icon-left icon-right icon-close icon-phone-call icon-email icon-kamers icon-lijst icon-perceeloppervlak icon-plattegrond icon-woonoppervlak icon-checkmark icon-buitenruimte icon-cart icon-remove icon-quote icon-calendar icon-guests
Medemblik
Medemblik
Medemblik
Medemblik
Medemblik
Huren
verhuurd
Woonhuis

Vooreiland 11

1671 HN Medemblik, Noord-Holland

Huurprijs per maand
€ 1.650,- excl.
Beschikbaar per
Bouwjaar
1632
Aantal kamers
6 kamers
Oppervlak
140
m2
Buitenruimte
120 m2
Riante rijksmonumentale gezinswoning uit 1640 met grote tuin en vier slaapkamers aan de historische havens van Medemblik.

Kenmerken

Algemeen
Huurprijs per maand
€ 1.650,-
Glasverzekering
€ 3,60
Beschikbaar per
Waarborgsom
€ 3.300,-
Huisdieren
In overleg
Oppervlakten en inhoud
Oppervlak
140
m2
Buitenruimte(n)
120 m2
Lay-out
Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
4
Aantal badkamers
1
Aantal toiletten
2
Aantal woonlagen
3

Dit markante 17de-eeuwse huis ademt historie met haar trapgevel, balken in het zicht, betegelde schouwpartij en plavuizen vloeren en is ideaal gelegen voor watersporters.

Begane grond:

De prachtige ruime voorkamer (ca. 20m2) met estriken, balken in het zicht en riante raampartij geeft volop zicht op de Pekelharinghaven. Ook bevindt zich hier een apart toilet. Aan de achterzijde ligt de fraaie woonkamer (ca. 26m2) met schouw. In de uitbouw is de moderne compacte keuken (ca. 7m2) met de toegang tot de schitterende tuin (ca. 120 m2). De tuin heeft een schuur (ca. 5m2) en een achteruitgang naar de Oosterhaven. 

Eerste verdieping:

Twee grote sfeervolle slaapkamers (ca. 19m2 en ca. 16m2) met balken in het zicht. De badkamer is voorzien van douche en wastafel. Op de overloop een separaat toilet met plaats voor de wasmachine en een ruime bergkast.

Tweede verdieping:

Twee ruime slaapkamers (22m2 en 13m2) in de kap waarvan de grootste met een wastafel en een vliering.

Locatie:

Rustig gelegen met aan voor- en achterzijde zicht op de prachtige havens van Medemblik. Het gezellige centrum met winkels, horeca, musea, Stoomtramverbinding met Hoorn, IJsselmeer, Kasteel Radboud, en nog veel meer op korte loopafstand. Volop parkeergelegenheid voor de deur.