Icon search Icon Facebook Icon Instagram Icon Twitter Icon Play ANBI icon-checkbox Vriendenloterij Bijzondere-locaties Bijzondere-locaties Monument-en-Bed Monument-en-Bed Museumhuizen icon-huren-nav Museumhuizen Hendrickdekeyser Hendrickdekeyser icon-maps icon-left icon-right icon-close icon-phone-call icon-email icon-kamers icon-lijst icon-perceeloppervlak icon-plattegrond icon-woonoppervlak icon-checkmark icon-buitenruimte icon-cart icon-remove icon-quote icon-calendar icon-guests
Zwolle Sassenstraat 31 A 1
Huren
Bedrijfsruimte

Sassenstraat 33 unit 1.4

8011 PA Zwolle, Overijssel

Huurprijs per maand
€ 630,- excl.
Beschikbaar per
Per direct
Bouwjaar
1440
Aantal kamers
1 kamers
Oppervlak
25
m2
Buitenruimte
0 m2
Bouwstijl
In het Hof van Ittersum vind je een zeer opmerkelijk en sierlijk pand in de hoek van de Sassenstraat, ook wel bekend als het Karel V-huis. Hierin is per direct een prachtige bedrijfsruimte van 23,5 m² beschikbaar. Je kunt in dit kantoor je werkzaamheden midden in de hanzestad verrichten op een steenworp afstand van winkels, horeca, terrassen, culturele activtiteiten en festivals. Op deze Zwolse A-locatie nodig je het liefst elke dag klanten en relaties uit om hen te inspireren, maar je geniet evengoed zelf van de bijzondere details die in dit monumentale pand met veel zorg behouden zijn gebleven. Het goede nieuws: je hoeft alleen je spullen er nog neer te zetten, en je kunt aan de slag!  

Kenmerken

Algemeen
Huurprijs per maand
€ 630,-
Servicekosten
€ 150,-
Glasverzekering
€ 3,60
Beschikbaar per
Per direct
Waarborgsom
€ 1.260,-
Huisdieren
Niet toegestaan
Bijzonderheden

Prachtige, historische kantoorruimte in het gerestaureerde Karel V-huis

Oppervlakten en inhoud
Oppervlak
25
m2
Gebruiksoppervlak
23 m2
Buitenruimte(n)
0 m2
Indeling
Aantal kamers
1
Aantal badkamers
0
Aantal toiletten
4
Parkeergelegenheid
Soort parkeergelegenheid
Betaald parkeren

Deze historische kantoorruimte in het gerestaureerde Karel V-huis is modern afgewerkt mét behoud van de geweldige historische details: muurschilderingen, gewelvenkelders, oude balklagen en de meteen in het oog springende gevel uit de vroege Renaissance. In dit complex zijn drie kantoorunits op de begane grond, waarvan Hendrick de Keyser er nu één te huur aanbiedt. Op de eerste verdiepingen bevinden zich drie appartementen. 

Indeling
Om met de deur in huis te vallen: de statige ingang van het Karel V-huis is representatief te noemen. Via de met marmer belegde centrale entreehal kom je in het ruime sfeervolle kantoor (23,5 m²) dat nu te huur is. Deze ruimte is gerestaureerd met een hoog afwerkingsniveau en ook hier vind je veel historische elementen, waaronder een heuse schouw. Het kantoor grenst aan een ruime (gemeenschappelijke) binnenplaats die via de grote raampartij een open gevoel aan de kantoorruimte geeft. Via de hal bereik je achtereenvolgens de gemeenschappelijke toiletgroep en een prachtige, zeer ruime, historische keuken (eveneens voor gemeenschappelijk gebruik). Een kopje koffie halen was niet eerder zo inspirerend!

Locatie: 
Centraal gelegen in het historische centrum van Zwolle. Het Hof van Ittersum is in de hele regio een begrip omdat het in de voorgaande eeuwen een van de meest aanzienlijke woonhuizen van Overijssel moet zijn geweest (ja, zelfs in Madurodam is een maquette-versie te bewonderen). Wanneer je jouw werkzaamheden hier uitoefent word je onderdeel van de rijke geschiedenis van dit complex. Sassenstraat 33 is gelegen in het hart van de vesting, temidden van alle reuring van Zwolle. De locatie is bereikbaar per auto, fiets en OV, en in de nabije omgeving is volop parkeermogelijkheid.  

Bijzonderheden:

  • Monumentaal en zeer karakteristiek pand in de historische binnenstad van Zwolle.
  • Zowel het exterieur als interieur zijn beeldbepalend en inspirerend.
  • De historische keuken en de buitenruimte zijn voor gemeenschappelijk gebruik.
  • Veel authentieke elementen en kenmerken van dit prachtige pand in het hart van Zwolle zijn bewaard gebleven.
  • Parkeervergunning mogelijk.
  • Het pand is voorzien van centrale verwarming middels gas, een alarm- en brandmeldinstallatie (BMI).