Icon search Icon Facebook Icon Instagram Icon Twitter Icon Play ANBI icon-checkbox Vriendenloterij Bijzondere-locaties Bijzondere-locaties Monument-en-Bed Monument-en-Bed Museumhuizen icon-huren-nav Museumhuizen Hendrickdekeyser Hendrickdekeyser icon-maps icon-left icon-right icon-close icon-phone-call icon-email icon-kamers icon-lijst icon-perceeloppervlak icon-plattegrond icon-woonoppervlak icon-checkmark icon-buitenruimte icon-cart icon-remove icon-quote icon-calendar icon-guests
Te huur Schiedam
Lindenhof
Lindenhof
te huur schiedam
Te huur Schiedam
Huren
verhuurd
Bedrijfsruimte

Lindenhof 3

3111 KP Schiedam, Zuid-Holland

Huurprijs per maand
€ 860,- excl.
Beschikbaar per
Per direct
Bouwjaar
1780
Aantal kamers
2 kamers
Oppervlak
70
m2
Buitenruimte
200 m2
Een sfeervolle bedrijfsruimte bestaande uit twee ruime kamers in het voormalig  ‘Weeshuis der Hervormden’ in Schiedam met als bonus het gebruik van de gemeubileerde regentenkamer: Een unieke representatieve stijlkamer voorzien van gerestaureerd goudleerbehang en een rijke historie.

Kenmerken

Algemeen
Huurprijs per maand
€ 860,-
Servicekosten
€ 100,-
Beschikbaar per
Per direct
Waarborgsom
€ 1.720,-
Huisdieren
Niet toegestaan
Oppervlakten en inhoud
Oppervlak
70
m2
Buitenruimte(n)
200 m2
Lay-out
Aantal kamers
2
Aantal badkamers
0
Aantal toiletten
2
Aantal woonlagen
1

Deze sfeervolle kantoorruimte in het voormalig ‘Weeshuis der Hervormden’ (bouwjaar 1779) bevindt zich in het historische stadshart van Schiedam. De prachtig gerenoveerde werkruimte is gelegen op de begane grond en opgesplitst in twee delen; een lichte ruimte met veel ramen aan de voorzijde en de voormalige regentesse kamer in het verlengde hiervan.

Een leuke bijkomstigheid is de mogelijkheid tot het gebruik van de aangrenzende stijlkamer als gespreksruimte. Deze ‘Regentenkamer’ is voorzien van een eigentijdse inboedel en origineel gerestaureerd goudleer behang. Een mooi verhaal en een blijvende indruk voor uw zakelijk bezoek.

Indeling

Begane grond:

Via de groene gemeenschappelijke hoftuin stapt u langs de brede deur de centrale hal binnen welke is voorzien van hardstenen tegels. Hier recht tegenover bevindt zich de voorruimte van het dubbele toilet. Door de deur rechts vindt u toegang tot de regentessekamer. Deze is voorzien van een prachtige parketvloer in motief gelegd wat in combinatie met het papierbehang een authentieke historische sfeer uitademt. Deze sfeervolle ruimte (ca. 22 m2) beschikt over een eigen pantry-voorziening. Aansluitend een kamer (ca. 37 m2) met een modernere uitstraling die door de vele en grote ramen een licht en open karakter heeft. Opmerkelijk is de verdiepingshoogte van ruim 3,5 meter.

Bijzonderheden:

De met goudleer beklede regentenkamer deed vroeger dienst als studiezaal en is door verhuurder voorzien van een historische inrichting. Het behoort niet tot het gehuurde maar kan wel zonder meerprijs gebruikt worden door de huurders van de kantoorunit voor overleg en ontvangsten. Wel dient u als huurder vanwege de gedeelde energiemeters de kosten voor het energieverbruik van deze ruimte op u te nemen. De klimatologische voorwaarden schrijven echter een lage basistemperatuur voor van 15°c.

De bedrijfsruimte is voorzien van centrale verwarming en heeft een aparte berging van ca. 6m2 op de begane grond in een aangebouwd deel achter de zuidvleugel.

Locatie:

Het voormalig weeshuis bevindt zich als groene oase (gemeenschappelijke tuin) in het historische stadshart van Schiedam en op loopafstand van het openbaar vervoer, het treinstation, de winkels en de uitgaansgelegenheden. In het centrum geldt betaald parkeren. Men kan een parkeervergunning aanvragen bij de gemeente.