Icon search Icon Facebook Icon Instagram Icon Twitter Icon Play ANBI icon-checkbox Vriendenloterij Bijzondere-locaties Bijzondere-locaties Monument-en-Bed Monument-en-Bed Museumhuizen icon-huren-nav Museumhuizen Hendrickdekeyser Hendrickdekeyser icon-maps icon-left icon-right icon-close icon-phone-call icon-email icon-kamers icon-lijst icon-perceeloppervlak icon-plattegrond icon-woonoppervlak icon-checkmark icon-buitenruimte icon-cart icon-remove icon-quote icon-calendar icon-guests
Tegelen
Tegelen
Tegelen
Tegelen
Huren
Bedrijfsruimte

Hoekstraat 4

5931 GJ Tegelen, Limburg

Huurprijs per maand
€ 700,- excl.
Beschikbaar per
Per direct
Bouwjaar
1934
Aantal kamers
1 kamers
Oppervlak
123
m2
Buitenruimte
0 m2
Bedrijfsruimte/opslagruimte in het centrum van Tegelen. Deze bedrijfsruimte is voorheen in gebruik geweest als (hoef)smederijwerkplaats. 

Kenmerken

Algemeen
Huurprijs per maand
€ 700,-
Glasverzekering
€ 3,60
Beschikbaar per
Per direct
Waarborgsom
€ 1.400,-
Huisdieren
Niet toegestaan
Oppervlakten en inhoud
Oppervlak
123
m2
Buitenruimte(n)
0 m2
Indeling
Aantal kamers
1
Aantal badkamers
0
Aantal toiletten
1
Aantal woonlagen
2
Voorzieningen
NS station

Het gebouw dateert uit 1933-1934 en is ontworpen door de Tegelse architect Lambert Noten.  

Begane grond:  

Bedrijfsruimte van 123 m² bestaande uit een grote ruimte, met aan de achterzijde een sheddak met daklicht op het noorden. Aan de achterzijde is bij de meest recente verbouwing een kleine aanbouw gecreëerd, met een toilet en een pantry. De bedrijfsruimte is vanaf de straat toegankelijk door stalen schuifdeuren en via het afsluitbare binnenterrein door dubbele deuren in de zijgevel. Op het binnenterrein, dat ook door anderen wordt gebruikt, bevindt zich een parkeerplaats welke eventueel ook gehuurd kan worden.   

Eerste verdieping: 

Aan de voorzijde heeft de smederij een traditioneel schilddak. De bevloerde zolder onder dit schilddak is bereikbaar via een luik. De gebruiksmogelijkheden en bereikbaarheid van deze zolder zijn echter beperkt.  

Bijzonderheden: 

De bedrijfsruimte wordt verwarmd middels een gasheater. In het midden van de bedrijfsruimte bevindt zich links het smidsvuur met grote rookvang welke thans niet meer in gebruik is, maar wel bewaard dient te blijven. Op de zolder staat nog een oude blaasbalginstallatie die vanuit de voormalige smederij bediend kon worden. Ook deze is thans niet meer in gebruik, maar dient eveneens bewaard te blijven. Verder is de bedrijfsruimte voorzien van een betonnen vloer en deels van een klinkerbestrating. Er staat een authentieke travalje (hoefstal) in de bedrijfsruimte welke eveneens bewaard dient te blijven. 

Locatie: 

Gelegen in rustige woonomgeving nabij het centrum van Tegelen, met winkels en openbaar vervoer op loopafstand. Het NS station van Tegelen ligt op 800 meter afstand. Winkels bevinden zich eveneens op loopafstand.   

Bezichtiging inplannen?

Bezichtigingen en nadere informatie via VeTeBe Makelaars, Grotestraat 84A, 5931 CX Tegelen. Tel. 077 326 2600, info@vetebe.nl