Icon search Icon Facebook Icon Instagram Icon Twitter Icon Play ANBI icon-checkbox Vriendenloterij Bijzondere-locaties Bijzondere-locaties Monument-en-Bed Monument-en-Bed Museumhuizen icon-huren-nav Museumhuizen Hendrickdekeyser Hendrickdekeyser icon-maps icon-left icon-right icon-close icon-phone-call icon-email icon-kamers icon-lijst icon-perceeloppervlak icon-plattegrond icon-woonoppervlak icon-checkmark icon-buitenruimte icon-cart icon-remove icon-quote icon-calendar icon-guests
Herengracht 39
Herengracht 39
Herengracht 39
Herengracht 39
Herengracht 39
Huren
nieuw
Bedrijfsruimte

Herengracht 39

1015 BB Amsterdam, Noord-Holland

Huurprijs per maand
€ 9.500,- excl.
Beschikbaar per
Bouwjaar
1753
Aantal kamers
5 kamers
Oppervlak
374
m2
Buitenruimte
8 m2
Werken in karakteristiek pakhuis ‘Gouda’ uit de 18de-eeuw op maar liefst 4 verdiepingen plus zolder met een totale oppervlakte van ca. 374 m2 op een prachtplek aan de Herengracht, dichtbij het CS aan Brouwersgrachtzijde, in hartje centrum Amsterdam!

Kenmerken

Algemeen
Huurprijs per maand
€ 9.500,-
Servicekosten
€ 100,-
Glasverzekering
€ 3,60
Beschikbaar per
Waarborgsom
€ 19.000,-
Oppervlakten en inhoud
Oppervlak
374
m2
Buitenruimte(n)
8 m2
Indeling
Aantal kamers
5
Aantal badkamers
1
Aantal woonlagen
5

Pakhuis Gouda werd in 1753 gebouwd. Het kreeg een statige hoge halsgevel met gebeeldhouwde ornamenten in de toen modieuze Lodewijk XV-stijl. De begane grond was met dubbele staldeuren zeer geschikt als koetsenberging en stal voor verhuur aan deftige bewoners van chique grachtenhuizen in de directe omgeving.
Binnenkort komen de vier pakhuisverdiepingen van dit unieke pand beschikbaar voor de verhuur als kantoorruimte, tezamen met de ruime opslagruimte op de zolder. De verdiepingen ademen door de balkenplafonds en diverse gemetselde wanden een echte pakhuis /loft-sfeer.

Indeling

Begane grond:
Via de entreedeur aan de rechterzijde bereikt u het steile trappenhuis naar de eerste verdieping.

Eerste verdieping:
Op de overloop bevindt zich een moderne toiletruimte. Entree naar verdiepingsruimte van ca. 80,4 m2 met achterin een pantry. Aan de voorzijde treft u een inpandig balkon (ca. 2 m2) met een magnifiek uitzicht over de Herengracht!

Tweede verdieping:
Deze verdieping van ca. 82 m2 is vrijwel identiek aan de eerste verdieping, eveneens met moderne toiletruimte, moderne pantry en inpandig balkon (ca. 2 m2).

 Derde verdieping:
Deze verdieping ca. 82 m2 is vrijwel identiek aan de eerste verdieping, eveneens met moderne toiletruimte, moderne pantry en inpandig balkon (ca. 2 m2).

Vierde verdieping:
Deze verdieping ca. 82,1 m2 is vrijwel identiek aan de eerste verdieping, maar hier is geen aparte toiletruimte maar is sprake van een moderne doucheruimte. Verder ook hier weer een moderne pantry en een inpandig balkon (ca. 2 m2).

Zolder:
Op de vijfde verdieping bevindt zich de zolder met authentiek hijsrad. Deze verdieping is geen verblijfsruimte en bruikbaar als opslag (ca. 47,3 m2).

Bijzonderheden:
De opslagruimte op de begane grond behoort niet tot het te verhuren object, maar mag in nader overleg wel deels gebruikt worden ten behoeve van de stalling van enkele fietsen. Het pand heeft een steil trappenhuis. In nader overleg kunnen verlichtingsarmaturen, keukenapparatuur en diverse kantoormeubels achter blijven, waaronder belhokjes. Deelverhuur is bespreekbaar.

Locatie:
Gelegen aan de Amsterdamse grachtengordel in het levendige centrum van Amsterdam.  Op loopafstand van het Centraal station en alle gezellige horeca, bedrijvigheid markten, winkels, etc. van de Jordaan. Betaald parkeren.

Bezichtiging plannen?

Wilt u komen kijken of meer informatie? Neem dan contact op met KRK Bedrijfsmakelaars, Purperhoedenveem 7,  Amsterdam. Telefoonnummer 020 44 000 44, amsterdam@krk.nl