Icon search Icon Facebook Icon Instagram Icon Twitter Icon Play ANBI icon-checkbox Vriendenloterij Bijzondere-locaties Bijzondere-locaties Monument-en-Bed Monument-en-Bed Museumhuizen icon-huren-nav Museumhuizen Hendrickdekeyser Hendrickdekeyser icon-maps icon-left icon-right icon-close icon-phone-call icon-email icon-kamers icon-lijst icon-perceeloppervlak icon-plattegrond icon-woonoppervlak icon-checkmark icon-buitenruimte icon-cart icon-remove icon-quote icon-calendar icon-guests
Diemerzeedijk
Diemerzeedijk
Gemeenlandshuis
Gemeenlandshuis
Gemeenlandshuis
Huren
nieuw
Bedrijfsruimte

Diemerzeedijk 27C

1095 KK Amsterdam, Noord-Holland

Huurprijs per maand
€ 2.250,- excl.
Beschikbaar per
Per direct
Bouwjaar
1727
Aantal kamers
4 kamers
Oppervlak
107 m2 incl aandeel in de gemeenschappelijke ruimte
Buitenruimte
0 m2
Kantoorruimte in het markante Gemeenlandshuis op een unieke plek in Amsterdam.

Kenmerken

Algemeen
Huurprijs per maand
€ 2.250,-
Servicekosten
€ 850,-
Glasverzekering
€ 3,60
Beschikbaar per
Per direct
Waarborgsom
€ 4.500,-
Oppervlakten en inhoud
Oppervlak
107 m2 incl aandeel in de gemeenschappelijke ruimte
Buitenruimte(n)
0 m2
Lay-out
Aantal kamers
4
Aantal badkamers
0

Aan de Diemerzeedijk in Amsterdam ligt het statige Gemeenlandshuis. Het pand heeft een uitgebreide historie en heeft tot 2008 voor bijna 275 jaar gediend als het onderkomen van het 'Hoogheemraadschap van den Zeeburg en Diemerdijk' en haar rechtsopvolgers. Dit waterschap beheerde de dijk van de Zuiderzee tussen Amsterdam en Muiden.
Vandaag de dag biedt het pand onderdak aan diverse kantoorgebruikers, waarbij de ruimte op de begane grond is ingericht als museumhuis. Te huur wordt aangeboden een representatieve kantoorruimte op de eerste verdieping in het Gemeenlandshuis. 

Indeling 
 
Souterrain:  

Het kantoor is bereikbaar via de gemeenschappelijke entree aan de tuinzijde/achterzijde van het hoofdhuis. Onderweg naar de eerste etage passeert u de statige entreehal op de bel-etage met imposant stucwerk van Christiaan Wittenbeeker. Ook passeert u de insteekverdieping met gedeelde toiletvoorziening.  

Eerste etage: 

Op de eerste etage bevindt zich de entree van de kantoorunit. Aan de voorzijde bevinden zich drie kamers (twee kamers van 14,5 m2 en een van 18 m2) met prachtig uitzicht over de dijk en water. Aan de tuinzijde (Zuidzijde) is een lichte kamer gelegen (18 m2)  en de pantry (7,5 m2). Vanuit deze ruimten is er prachtig zicht op de tuin en de in de verte voorbijvarende schepen op het Amsterdam Rijnkanaal.   

Oppervlakte: In totaal ca. 107 m² (inclusief aandeel in de algemene ruimte) gelegen op de eerste verdieping linkerzijde. De oppervlakte van de ruimte(n) zelf is ca. 85 m². 

Huur: € 2.250,-- (excl. parkeerplaatsen, servicekosten en collectieve glasverzekering). Hendrick de Keyser brengt geen BTW in rekening over de huur van de kantoorruimte en parkeerplaatsen.

Servicekosten: Ten behoeve van de leveringen en diensten, waaronder levering van energie en waterverbruik, wordt een voorschotbedrag aangehouden van € 850,- per maand, excl. BTW, op basis van jaarlijkse nacalculatie. Een specificatie van de leveringen en diensten is op te vragen via ons kantoor.  

Parkeren: Het Gemeenlandshuis beschikt over een eigen parkeerterrein. Voor de kantoorruimte zijn er (maximaal) vier parkeerplaatsen toegewezen met een jaarlijkse huurprijs van € 1.250,- per parkeerplaats.  

Bezichtiging plannen?

Wilt u komen kijken of meer informatie? Neem dan contact op met KRK Bedrijfsmakelaars, Purperhoedenveem 7,  Amsterdam. tel. 020 44 000 00, amsterdam@krk.nl