Icon search Icon Facebook Icon Instagram Icon Twitter Icon Play ANBI icon-checkbox Vriendenloterij Bijzondere-locaties Bijzondere-locaties Monument-en-Bed Monument-en-Bed Museumhuizen icon-huren-nav Museumhuizen Hendrickdekeyser Hendrickdekeyser icon-maps icon-left icon-right icon-close icon-phone-call icon-email icon-kamers icon-lijst icon-perceeloppervlak icon-plattegrond icon-woonoppervlak icon-checkmark icon-buitenruimte icon-cart icon-remove icon-quote icon-calendar icon-guests

Buitenplaats Beeckestijn zoekt vrijwilligers

Voor de imposante buitenplaats Beeckestijn, één van de weinige in zijn geheel bewaarde 'buitens' in de regio, zijn we op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die onze bezoekers gastvrij willen ontvangen. We willen graag dat ze zich thuis voelen in deze huizen en dat het hen aan niets ontbreekt.  

Buitenplaats Beeckestijn

KERNVRIJWILLIGER
Als kernvrijwilliger heb je dezelfde taken als de andere vrijwilligers, maar heb je aanvullende verantwoordelijkheden. Je kunt het pand openen en afsluiten, weet wat te doen bij problemen en bent het aanspreekpunt voor je collega-vrijwilligers. Tijdens je dienst ben jij verantwoordelijk voor het reilen en zeilen in het museumhuis. Kernvrijwilligers moeten in bezit zijn van het certificaat BHV (bedrijfshulpverlener). De cursus wordt aangeboden door Hendrick de Keyser Monumenten.


Wat bieden we je als VRIJWILLIGER of KERNVRIJWILLIGER?
Hendrick de Keyser biedt vrijwilligers een werkplek in dit bijzondere huis, met gezellige andere vrijwilligers. Je ontvangt een persoonlijke toegangspas waarmee je toegang hebt tot alle museumhuizen van Hendrick de Keyser Monumenten in heel het land en je kunt deelnemen aan een interessant lezingenprogramma. Als kernvrijwilliger ontvang je een vaste onkostenvergoeding van €15.50 per gewerkt dagdeel (inclusief reiskosten).

Wat vragen we?
Hendrick de Keyser zoekt vrijwilligers met goede sociale en communicatieve vaardigheden. Als vrijwilliger ben je minimaal 3 dagdelen per maand aanwezig. Als kernvrijwilliger ben je twee dagdelen per week beschikbaar (dinsdag t/m zondag).

Specifieke voorkennis is niet nodig, interesse in architectuur en/of de geschiedenis van de regio is gewenst. Daarnaast ben je woonachtig in de gemeente IJmond, Zuid-Kennemerland of in een van de omliggende gemeenten.

Voor informatie en aanmelding mail je naar a.deleeuw@hendrickdekeyser.nl.