Icon search Icon Facebook Icon Instagram Icon Twitter Icon Play ANBI icon-checkbox Vriendenloterij Bijzondere-locaties Bijzondere-locaties Monument-en-Bed Monument-en-Bed Museumhuizen icon-huren-nav Museumhuizen Hendrickdekeyser Hendrickdekeyser icon-maps icon-left icon-right icon-close icon-phone-call icon-email icon-kamers icon-lijst icon-perceeloppervlak icon-plattegrond icon-woonoppervlak icon-checkmark icon-buitenruimte icon-cart icon-remove icon-quote icon-calendar icon-guests
Leeuwarden, Huis Van Eysinga ( foto Arjan Bronkhorst)
Leeuwarden, Huis Van Eysinga ( foto Arjan Bronkhorst)
Huis van Eysinga Leeuwarden
Huis van Eysinga Leeuwarden
Huis van Eysinga Leeuwarden
Huis van Eysinga Leeuwarden
Evenementenlocatie

Huis Van Eysinga

Koningsstraat 25, 8911 KV Leeuwarden, Friesland

Dagdeel, vanaf
500
excl.
Capaciteit
60
mensen
Aantal kamers
4
Huis van Eysinga is een herenhuis, gebouwd door een van de aanzienlijkste mannen in de achttiende eeuw. De verschillende ruimtes vol rijke historische details zijn ware plaatjes. Ze vormen het perfecte decor voor een dag om nooit te vergeten.

Dit huis is ook beschikbaar voor:

Museumbezoek

Kenmerken

Capaciteit
Receptie
40
 mensen
Algemeen
Wifi
Ja
Parkeergelegenheid
Ja
Bereikbaar met OV
Ja
Officiële trouwlocatie
Ja
Beamer / scherm
Ja
Catering
Ja

De evenementenlocatie in Leeuwarden die je bijblijft

In hartje Leeuwarden vind u Huis Van Eysinga. En het zal u niet verrassen: dit was ooit het woonhuis van Van Eysinga. Deze Friese kantonrechter, tevens lid van de Provinciale Staten van Friesland, heeft een plaatje van een herenhuis achtergelaten, dat nu als museum te bezoeken is. Inderdaad, een museum. Maar u kunt er ook uw event organiseren! 

Stap binnen en bewonder de pronkzalen met ieder een hele eigen sfeer. Kiest u voor de stijlkamer waarin het lijkt alsof u een schilderij binnenstapt of komt uw event beter tot zijn recht in de chique zaal met gele, gouden en blauwe elementen?

Dwalen door de dienstvertrekken tijdens een audiotour kan ook, als leuke break tijdens het dagprogramma. Hoor alle ins en outs over het leven toentertijd en waan u in andere tijden als u de originele historische keuken binnenstapt. Huis Van Eysinga is een evenementenlocatie vol historie en smaakvolle interieurs die u nog lang zullen bijblijven.

Bij Huis van Eysinga werken we met een vaste cateraar: Cadenza