Icon search Icon Facebook Icon Instagram Icon Twitter Icon Play ANBI icon-checkbox Vriendenloterij Bijzondere-locaties Bijzondere-locaties Monument-en-Bed Monument-en-Bed Museumhuizen icon-huren-nav Museumhuizen Hendrickdekeyser Hendrickdekeyser icon-maps icon-left icon-right icon-close icon-phone-call icon-email icon-kamers icon-lijst icon-perceeloppervlak icon-plattegrond icon-woonoppervlak icon-checkmark icon-buitenruimte icon-cart icon-remove icon-quote icon-calendar icon-guests
Huis Barnaart Haarlem
Barnaart
Barnaart
Huis Barnaart Haarlem
Evenementenlocatie

Huis Barnaart

Nieuwe Gracht 7, 2011 NB Haarlem, Noord-Holland

Dagdeel vanaf
€ 800,-
excl.
Capaciteit
80
mensen
Aantal kamers
5
In hartje Haarlem, aan de Nieuwe Herengracht, staat een herenhuis zoals u dat maar zelden tegenkomt.

Dit huis is ook beschikbaar voor:

Museumbezoek

Kenmerken

Capaciteit
Receptie
80
 mensen
Diner
40
 mensen
Ceremonie
50
 mensen
Vergadering
20
 mensen
Algemeen
Wifi
Ja
Bereikbaar met OV
Ja
Aanlegsteiger in de buurt
Ja
Officiële trouwlocatie
Ja
Beamer / scherm
Ja
Audio
Ja
Catering
Ja

De Haarlemse evenementenlocatie die indruk maakt

Beloof elkaar eeuwige trouw in de Gouden Salon of de Marmerzaal, organiseer een feestelijke receptie in De Etrurische Zaal of dineer in de weelderig gedecoreerde eetkamer waar u zich kunt vergapen aan het interieur in Empire-stijl.

In hartje Haarlem, aan de Nieuwe Herengracht, staat een herenhuis zoals u dat maar zelden tegenkomt. Huis Barnaart draagt de naam van welvarend koopman Willem Philip Barnaart. Hij liet het pand én de interieurs ontwerpen door de Amsterdamse stadsarchitect Abraham van der Hart, in 1804 om precies te zijn. Achter de imposante voorgevel ligt een met marmeren beklede hal die u naar de verschillende kamers brengt. Hier stapt u binnen in interieurs met een bonte mix van contrasterende kleuren en modieuze en exotische elementen.

Iedere kamer heeft een unieke uitstraling met karakter en is bijna een locatie an sich. Dat unieke en eigene is perfect door te voeren in uw event: van catering tot decoratie, van ingetogen receptie tot een uitbundige bruiloft of een inspirerende kwartaalmeeting.

Bij Huis Barnaart werken we met een aantal vaste cateraars. Dit zijn: