Icon search Icon Facebook Icon Instagram Icon Twitter Icon Play ANBI icon-checkbox Vriendenloterij Bijzondere-locaties Bijzondere-locaties Monument-en-Bed Monument-en-Bed Museumhuizen icon-huren-nav Museumhuizen Hendrickdekeyser Hendrickdekeyser icon-maps icon-left icon-right icon-close icon-phone-call icon-email icon-kamers icon-lijst icon-perceeloppervlak icon-plattegrond icon-woonoppervlak icon-checkmark icon-buitenruimte icon-cart icon-remove icon-quote icon-calendar icon-guests
Huis Van Meerten Delft
Tuin Huis Van Meerten, Delft
Huis Van Meerten Delft
Delft, Huis Lambert Van Meerten
Delft, Huis Lambert Van Meerten
Huis Van Meerten Delft
Evenementenlocatie

Huis Van Meerten

Oude Delft 199, 2611 HD Delft, Zuid-Holland

Dagdeel vanaf
€ 625,-
excl.
Capaciteit
100
mensen
Aantal kamers
4
Huis Van Meerten is een wel heel bijzondere locatie. Want waar kunt u nou zij aan zij zitten met historische elementen uit (onder meer) de Gouden Eeuw? Feest erop los in een van de lichte ruimtes, organiseer een presentatie in de schitterende hal of dineer terwijl u uitkijkt op de tuin.

Dit huis is ook beschikbaar voor:

Museumbezoek

Kenmerken

Capaciteit
Presentatie
50
 mensen
Receptie
100
 mensen
Diner
50
 mensen
Algemeen
Wifi
Ja
Bereikbaar met OV
Ja
Beamer / scherm
Ja
Catering
Ja

Als een 19de-eeuws droomhuis een evenementenlocatie wordt

Midden in het centrum van Delft staat Huis Van Meerten. Dit bijzondere herenhuis draagt de naam van een fanatieke verzamelaar van bouwfragmenten, Delfts aardewerk en meubilair. En dat is te zien. Stap binnen en verbaas u over de hoeveelheid licht, de gigantische hal en over het feit dat echt óveral wat te zien is. Van historische bouwfragmenten tot een indrukwekkende mozaïekvloer, prachtig glas-in-lood of de opvallende gevel van natuursteen. Dit droomhuis, dat Lambert van Meerten in 1892 voor zichzelf liet bouwen, is een evenementenlocatie waar u u tegen zegt. Statig en warm tegelijk. Ook fijn: de verschillende ruimtes hebben ieder een hele eigen sfeer.

De verschillende ruimtes, hebben met elkaar gemeen dat ze statig en tegelijkertijd warm en intiem aanvoelen. Kies voor een ceremonie in de hal, met aansluitend een receptie met uitzicht op de tuin, of ga voor een presentatie in een van de andere vertrekken. De verschillende ruimtes lenen zich ook goed voor break-out sessies. Teken voor deze vergaderruimte in Delft of boek Huis Van Meerten voor een ander bijzonder event. Er zijn volop mogelijkheden, we leggen ze graag aan u voor.

Bij Huis van Meerten werken we met een vaste cateraar, in dit geval Pieter Overgaag.