Icon search Icon Facebook Icon Instagram Icon Twitter Icon Play ANBI icon-checkbox Vriendenloterij Bijzondere-locaties Bijzondere-locaties Monument-en-Bed Monument-en-Bed Museumhuizen icon-huren-nav Museumhuizen Hendrickdekeyser Hendrickdekeyser icon-maps icon-left icon-right icon-close icon-phone-call icon-email icon-kamers icon-lijst icon-perceeloppervlak icon-plattegrond icon-woonoppervlak icon-checkmark icon-buitenruimte icon-cart icon-remove icon-quote icon-calendar icon-guests
Diner Hodshon
Hodshon
Huis Hodshon in Haarlem
Hodshon
hodshon
Huis Hodshon Haarlem
Evenementenlocatie

Huis Hodshon

Spaarne 17, 2011 CD Haarlem, Noord-Holland

Dagdeel, vanaf
€ 925,-
excl.
Capaciteit
150
mensen
Aantal kamers
2
Trouwen in een fantastisch mooi herenhuis aan het Spaarne: daar zegt u toch ‘ja’ tegen? Ga voor een onvergetelijke ceremonie in de neogotische (want later aangebouwde) aula en geniet na tijdens de receptie in de bibliotheek. 

Kenmerken

Capaciteit
Presentatie
150
 mensen
Receptie
150
 mensen
Diner
120
 mensen
Algemeen
Wifi
Ja
Bereikbaar met OV
Ja
Aanlegsteiger in de buurt
Ja
Officiële trouwlocatie
Ja
Beamer / scherm
Ja
Audio
Ja
Catering
Ja

Het o-zo-mooie Huis Hodshon als ideale evenementenlocatie

Stel u eens voor: het mooiste huis aan het Haarlemse Spaarne dat voor even van u is. Ja, het kan! Het schitterende Huis Hodshon is gebouwd door de Amsterdamse architect Abraham van der Hart (die ook Huis Barnaart op zijn naam heeft staan), back in the days in 1794.

De opdrachtgever? Cornelia Catharina Hodshon, die een duidelijke wens had: wonen in een spectaculair huis aan het Spaarne. En dat is te zien, want kosten noch moeite zijn gespaard om die wens in vervulling te laten gaan. Van subliem houtsnijwerk tot fraai stuc- en schilderwerk: bijna alles is bewaard gebleven.

Eenmaal binnen vergeet u dat u zich eigenlijk in hartje Haarlem begeeft. U ervaart rust, de interieurstijlen zijn om te smullen en het uitzicht op het Spaarne is fantastisch. Ook fijn: de akoestiek is erg goed, zowel in de bibliotheek als in de aula (dit zijn de ruimtes die af te huren zijn). Lift is aanwezig.

Bij Huis Hodshon werken we met een aantal vaste cateraars. Dit zijn: