Icon search Icon Facebook Icon Instagram Icon Twitter Icon Play ANBI icon-checkbox Vriendenloterij Bijzondere-locaties Bijzondere-locaties Monument-en-Bed Monument-en-Bed Museumhuizen icon-huren-nav Museumhuizen Hendrickdekeyser Hendrickdekeyser icon-maps icon-left icon-right icon-close icon-phone-call icon-email icon-kamers icon-lijst icon-perceeloppervlak icon-plattegrond icon-woonoppervlak icon-checkmark icon-buitenruimte icon-cart icon-remove icon-quote icon-calendar icon-guests
Amsterdam, Huis Bartolotti diner
Amsterdam, Huis Bartolotti diner
Evenementenlocatie

Huis Bartolotti

Herengracht 170, 1016 BP Amsterdam, Noord-Holland

Dagdeel, vanaf
€ 975,-
excl.
Capaciteit
100
mensen
Aantal kamers
3
Stelt u zich eens voor: uw event in een van de best bewaarde grachtenpanden van Amsterdam. Ja, het kan! In en rond Huis Bartolotti, op het mooiste stukje van de grachtengordel, aan de Herengracht.

Dit huis is ook beschikbaar voor:

Museumbezoek

Kenmerken

Capaciteit
Trouwceremonie
70
 mensen
Receptie
100
 mensen
Diner
60
 mensen
Congres
70
 mensen
Vergadering
70
 mensen
Presentatie
70
 mensen
Workshop
40
 mensen
Concert
70
 mensen
Algemeen
Wifi
Ja
Bereikbaar met OV
Ja
Officiële trouwlocatie
Ja
Beamer / scherm
Ja
Audio
Ja
Catering
Ja

Kom binnen in dit weelderige huis vol pracht en praal

Bij Huis Bartolotti stapt u binnen in een oase van kunst, decor, historie en rust, want de stadse drukte lijkt mijlenver weg. In dit grote, uitbundig gedecoreerde huis kunt u zich vergapen aan de prachtige wand- en plafondschilderingen. De historische Hollandse Renaissancestijl zorgt voor sfeer: van het marmer in de entree tot het verfijnde houtsnijwerk in de zalen. Willem Bartolotti had smaak. En geld.

Met zijn fortuin liet hij het huis omstreeks 1620 bouwen, hoogstwaarschijnlijk door de Amsterdamse stadssteenhouwer Hendrick de Keyser. Huis Bartolotti geeft een uniek inkijkje in de Nederlandse woongeschiedenis. En het mooie: ondanks de pracht en praal voelt het huis prettig en warm aan.

Bij Huis Bartolotti werken we met een aantal vaste cateraars. Dit zijn: