Icon search Icon Facebook Icon Instagram Icon Twitter Icon Play ANBI icon-checkbox Vriendenloterij Bijzondere-locaties Bijzondere-locaties Monument-en-Bed Monument-en-Bed Museumhuizen icon-huren-nav Museumhuizen Hendrickdekeyser Hendrickdekeyser icon-maps icon-left icon-right icon-close icon-phone-call icon-email icon-kamers icon-lijst icon-perceeloppervlak icon-plattegrond icon-woonoppervlak icon-checkmark icon-buitenruimte icon-cart icon-remove icon-quote icon-calendar icon-guests
Gemeenlandshuis Amsterdam
Gemeenlandshuis Amsterdam
Gemeenlandshuis Amsterdam
Gemeenlandshuis in Amsterdam
Gemeenlandshuis in Amsterdam
Gemeenlandshuis Amsterdam
Evenementenlocatie

Gemeenlandshuis Amsterdam

Diemerzeedijk 27, 1095 KK Amsterdam, Noord-Holland

Dagdeel, vanaf
€ 900,-
excl.
Capaciteit
100
mensen
Aantal kamers
2
Omringd door water, prominent op de Diemerzeedijk, ligt het prachtige Gemeenlandshuis. Deze locatie in Amsterdam maakt indruk. De combinatie van binnen en buiten is uniek in de hoofdstad, net als de privé-ligging op een nog onontdekt stukje hoofdstedelijke grond.

Dit huis is ook beschikbaar voor:

Museumbezoek

Kenmerken

Capaciteit
Trouwceremonie
70
 mensen
Receptie
70
 mensen
Diner
60
 mensen
Congres
70
 mensen
Vergadering
30
 mensen
Presentatie
70
 mensen
Concert
70
 mensen
Algemeen
Wifi
Ja
Parkeergelegenheid
Ja
Toegankelijk voor minder validen
Ja
Aanlegsteiger in de buurt
Ja
Buiten trouwen
Ja
Officiële trouwlocatie
Ja
Tuin
Ja
Beamer / scherm
Ja
Plasmascherm
Ja
Audio
Ja
Catering
Ja

Een evenementenlocatie in Amsterdam die je bijblijft

Omringd door water, prominent op de Diemerzeedijk, ligt het prachtige Gemeenlandshuis. Deze locatie in Amsterdam maakt indruk. De combinatie van binnen en buiten is uniek in de hoofdstad, net als de privé-ligging op een nog onontdekt stukje hoofdstedelijke grond. Ook fijn: de A10 is heel dichtbij en is dus goed bereikbaar of komt u met de boot?

In dit statige pand uit 1727 werd ooit de Zuiderzeedijk tussen Amsterdam en Muiden beheerd; nu kunt u er brainstormen in een van de vergaderruimtes en de liefde of een bijzonder jubileum vieren. Vergaap u aan het houtsnijwerk rond de schouwen en het prachtige stucwerk in de grote hal, laad uzelf op in de privétuin of droom weg bij het uitzicht op het water. Het Gemeenlandshuis is een plek die u bijblijft.

Bij het Gemeenlandshuis Amsterdam werken we met een aantal vaste cateraars. Dit zijn: