Icon search Icon Facebook Icon Instagram Icon Twitter Icon Play ANBI icon-checkbox Vriendenloterij Bijzondere-locaties Bijzondere-locaties Monument-en-Bed Monument-en-Bed Museumhuizen icon-huren-nav Museumhuizen Hendrickdekeyser Hendrickdekeyser icon-maps icon-left icon-right icon-close icon-phone-call icon-email icon-kamers icon-lijst icon-perceeloppervlak icon-plattegrond icon-woonoppervlak icon-checkmark icon-buitenruimte icon-cart icon-remove icon-quote icon-calendar icon-guests
Beeckestijn
Beeckestijn
Buitenplaats Beeckestijn
Buitenplaats Beeckestijn
Beeckestijn
Velsen-Zuid - Beeckestijn
Evenementenlocatie

Buitenplaats Beeckestijn

Rijksweg 136, 1981 LD Velsen-zuid, Noord-Holland

Prijs per dagdeel vanaf
600
excl.
Capaciteit
150
mensen
Aantal kamers
4
Trouwen of dineren in het koetshuis, of in een van de stijlkamers van het hoofdhuis, een teambuildingsactiviteit in de tuinen en na afloop een verzorgde borrel... Beeckestijn is het perfecte decor voor uw event.

Dit huis is ook beschikbaar voor:

Museumbezoek Overnachten

Kenmerken

Capaciteit
Trouwceremonie
120
 mensen
Diner
100
 mensen
Receptie
150
 mensen
concert
120
 mensen
Algemeen
Wifi
Ja
Parkeergelegenheid
Ja
Toegankelijk voor minder validen
Ja
Buiten trouwen
Ja
Officiële trouwlocatie
Ja
Tuin
Ja
Beamer / scherm
Ja
Audio
Ja
Catering
Ja

Beeckestijn, gelegen aan de duinranden van Kennemerland, is een van de weinige 18e-eeuwse buitenverblijven die in zijn geheel bewaard zijn blijven. Na de Tweede Wereldoorlog is het gered van de sloop. Het is een prachtig voorbeeld van de cultuur van de Hollandse buitenplaats. Het unieke zit ‘m ook in de combinatie van de interieurs met de omliggende tuinen en parken.

Eenmaal binnen heeft u in de marmeren entree en hal een fantastisch doorkijkje naar de fontein. Vergader in het gracieuze hoofdhuis, feest tot in de late uurtjes in het zuidelijke koetshuis, wandel door de historische Franse en Engelse landschapstuin of neem de tijd voor de mensen waar u om geeft in dit warme decor... In Beeckestijn vindt u talloze mogelijkheden om uw gebeurtenis tot een onvergetelijke te maken.

Bij Buitenplaats Beeckestijn werken we met een vaste cateraar. Dit is: