Icon search Icon Facebook Icon Instagram Icon Twitter Icon Play ANBI icon-checkbox Vriendenloterij Bijzondere-locaties Bijzondere-locaties Monument-en-Bed Monument-en-Bed Museumhuizen icon-huren-nav Museumhuizen Hendrickdekeyser Hendrickdekeyser icon-maps icon-left icon-right icon-close icon-phone-call icon-email icon-kamers icon-lijst icon-perceeloppervlak icon-plattegrond icon-woonoppervlak icon-checkmark icon-buitenruimte icon-cart icon-remove icon-quote icon-calendar icon-guests
Villa Rams Woerthe Steenwijk
Villa Rams Woerthe Steenwijk
Villa Rams Woerthe Steenwijk
Villa Rams Woerthe Steenwijk
Villa Rams Woerthe Steenwijk
Evenementenlocatie

Villa Rams Woerthe

Gasthuislaan 2, 8331 MX Steenwijk, Overijssel

Dagdeel vanaf
€ 550,-
excl.
Capaciteit
100
mensen
Aantal kamers
4
Deze Villa wordt niet voor niets het Downton Abbey van Overijssel genoemd. Kom bij elkaar in een van de smaakvol ingerichte zalen, bewonder de Jugendstil-details in- en rondom de villa of maak uw hoofd leeg in het omliggende park, na een heerlijke lunch in de serre.

Dit huis is ook beschikbaar voor:

Museumbezoek

Kenmerken

Capaciteit
Presentatie
45
 mensen
Diner
60
 mensen
Receptie
100
 mensen
Vergadering
25
 mensen
Algemeen
Wifi
Ja
Parkeergelegenheid
Ja
Bereikbaar met OV
Ja
Toegankelijk voor minder validen
Ja
Tuin
Ja
Beamer / scherm
Ja
Audio
Ja
Catering
Ja

Als u de groene poort nadert overvalt u een sprookjesgevoel. Aan het einde van de oprijlaan lonkt de jugendstilvilla, die in 1899 werd gebouwd in opdracht van de schatrijke houthandelaar Jan Hendrik Tromp Meester. De bouwers van het Concertgebouw in Amsterdam waren verantwoordelijk voor het ontwerp. Dat kón dus niet anders dan een wel heel bijzondere plek worden. Eenmaal binnen kunt u zich vergapen aan de wandschilderingen, enorme schouwen en het prachtig gebrandschilderd glas. Minstens zo mooi: de plafonds van papier-maché. De villa is een schoolvoorbeeld van de Nederlandse variant van de Jugendstil, maar bovenal een evenementenlocatie die u bijblijft.

De catering in Rams Woerthe wordt verzorgd door Bovenmeester uit Steenwijk.