Icon search Icon Facebook Icon Instagram Icon Twitter Icon Play ANBI icon-checkbox Vriendenloterij Bijzondere-locaties Bijzondere-locaties Monument-en-Bed Monument-en-Bed Museumhuizen icon-huren-nav Museumhuizen Hendrickdekeyser Hendrickdekeyser icon-maps icon-left icon-right icon-close icon-phone-call icon-email icon-kamers icon-lijst icon-perceeloppervlak icon-plattegrond icon-woonoppervlak icon-checkmark icon-buitenruimte icon-cart icon-remove icon-quote icon-calendar icon-guests
Huis Van Brienen Amsterdam
Huis Van Brienen
Huis Van Brienen Amsterdam
Evenementenlocatie

Huis van Brienen

Herengracht 284, 1016 BX Amsterdam, Noord-Holland

Dagdeel, vanaf
€ 750,-
excl.
Capaciteit
45
mensen
Aantal kamers
3
Trouwen, dineren of vergaderen aan de Amsterdamse Herengracht. Het 18de-eeuwse grachtenpand Huis van Brienen was vroeger het onderkomen van baronnen en prinsessen; nu is het de plek voor u en uw gasten.

Kenmerken

Capaciteit
Trouwceremonie
45
 mensen
Diner
30
 mensen
Receptie
49
 mensen
presentatie
45
 mensen
vergadering
45
 mensen
Algemeen
Wifi
Ja
Bereikbaar met OV
Ja
Aanlegsteiger in de buurt
Ja
Officiële trouwlocatie
Ja
Beamer / scherm
Ja
Catering
Ja

Een parel van een evenementenlocatie waar alles samenkomt

Stap binnen in de marmeren hal en dompel uzelf onder in de weelde uit vervlogen tijden. Het interieur van Huis van Brienen behoort tot de top 100 van belangrijke historische interieurs van Nederland. En eenmaal binnen snapt u meteen waarom! Van uitbundig versierde plafonds en muren vol goud en kleur tot originele 18e-eeuwse eetstoelen en smaakvolle lampen: dit is een pand zoals u ze maar zelden tegenkomt. Van een romantische bruiloft tot een feestelijke receptie of inspirerende vergadering: in Huis van Brienen komen allure, huiselijkheid en historie op een onvergetelijke manier samen.

Bij Huis van Brienen werken we met een aantal vaste cateraars. Dit zijn: