Icon search Icon Facebook Icon Instagram Icon Twitter Icon Play ANBI icon-checkbox Vriendenloterij Bijzondere-locaties Bijzondere-locaties Monument-en-Bed Monument-en-Bed Museumhuizen icon-huren-nav Museumhuizen Hendrickdekeyser Hendrickdekeyser icon-maps icon-left icon-right icon-close icon-phone-call icon-email icon-kamers icon-lijst icon-perceeloppervlak icon-plattegrond icon-woonoppervlak icon-checkmark icon-buitenruimte icon-cart icon-remove icon-quote icon-calendar icon-guests

Borrel of receptie

Er zijn heel wat plekken om iets te vieren met familie, vrienden of collega’s. Een bedrijfsborrel, afscheidsreceptie, jubileum, huwelijksfeest of gewoon een gezellig samenzijn. Maar de locaties van Hendrick de Keyser zijn, al zeggen we het zelf, uniek.

Huis van Meerten

 

Waar kunt u nu in dezelfde zaal een drankje doen als voorheen koning Lodewijk Napoleon en de Prins van Oranje (de latere koning Willem II)? Hoe bijzonder om uw gasten te ontvangen in het Downton Abbey van Overijssel! Of misschien wilt u wel echt iets anders en organiseert u een borrel tussen het beton, glas en staal van de "Nieuwe Zakelijkheid". Er is echt voor ieder wat wils. 

 

Wij helpen u graag met de planning van uw receptie of borrel; van locatie tot catering en van een borrel in een boomgaard tot een spectaculaire aankomst per boot. Bekijk de locaties en vraag ons vrijblijvend naar de mogelijkheden!

 

U vindt de evenementenlocaties van Vereniging Hendrick de Keyser niet alleen in Amsterdam. Wij hebben panden verspreid over het hele land.

Naar het overzicht met de evenementenlocaties