Icon search Icon Facebook Icon Instagram Icon Twitter Icon Play ANBI icon-checkbox Vriendenloterij Bijzondere-locaties Bijzondere-locaties Monument-en-Bed Monument-en-Bed Museumhuizen icon-huren-nav Museumhuizen Hendrickdekeyser Hendrickdekeyser icon-maps icon-left icon-right icon-close icon-phone-call icon-email icon-kamers icon-lijst icon-perceeloppervlak icon-plattegrond icon-woonoppervlak icon-checkmark icon-buitenruimte icon-cart icon-remove icon-quote icon-calendar icon-guests

Veelgestelde vragen van leden

U vindt hier de antwoorden op de meest gestelde vragen. Komt u er niet uit? Neem dan contact met ons op. Bel 020 521 06 30 of mail naar leden@hendrickdekeyser.nl.

Vragen & antwoorden

Informatie over lidmaatschappen
Heb ik met mijn ledenpas toegang tot alle museumhuizen?
Als Lid+ heeft u onbeperkt gratis toegang tot de museumhuizen. Reguliere leden betalen de normale toegangsprijs voor een museumhuisbezoek. Tijdens speciale ledendagen (deze worden aangekondigd op hendrickdekeyser.nl/cultuuragenda) zijn de museumhuizen voor alle leden gratis te bezoeken. Bij voorkeur kunt u een online tijdslot reserveren voor uw museumbezoek op hendrickdekeyser.nl. Als Lid+ kiest u voor de ticketoptie Lid+ pas/huisgenoten. Wij vragen u om bij uw bezoek aan het museumhuis uw Lid+ pas mee te nemen. Bent u regulier lid, dan kiest u het normale tarief dat op u van toepassing is. Veel plezier met uw bezoek. 
Wat is het verschil tussen een regulier lidmaatschap en Lid+?
Met Lid+ krijgt u onbeperkt gratis toegang tot al onze museumhuizen en een jaarlijks Lid+ evenement. Bij een regulier lidmaatschap is dit niet inbegrepen.
Waar vind ik mijn lidmaatschapsnummer?
Uw lidmaatschapsnummer kunt u op uw ledenpas terugvinden. Het lidmaatschapsnummer begint met L. daarachter komen 4 cijfers. Bijvoorbeeld: L.0000. Als u uw ledenpas even niet kunt vinden, staat uw lidmaatschapsnummer ook in de welkomstmail, welkomstbrief en op het adresstickertje van de ledenkrant van Hendrick de Keyser.
Hoe kan ik van Lid overstappen naar Lid+?
Als u wilt overstappen van Lid naar Lid+ kunt u een email sturen met uw naam en lidnummer naar onze ledenadministratie: leden@hendrickdekeyser.nl. Wij maken het dan verder in orde. U ontvangt tevens een nieuwe ledenpas. Zo kunt u genieten van onbeperkt gratis toegang tot alle museumhuizen en een jaarlijks Lid+ evenement. Hoe leuk is dat?  
Hoe kan ik mij aanmelden voor ledenactiviteiten?
Als lid van Hendrick de Keyser kunt u zich aanmelden voor een ledenactiviteit via de cultuuragenda op onze website: hendrickdekeyser.nl/cultuuragenda. Wij vragen u om hiervoor uw lidmaatschapsnummer in te voeren.
Ik ben mijn ledenpas verloren, wat nu?
Als u uw pas bent verloren kunt u contact opnemen met leden@hendrickdekeyser.nl. Wij vragen u om uw lidnummer erbij te vermelden. Wij zorgen dat een vervangende pas zo snel mogelijk naar uw adres gestuurd wordt.  
Hoe werkt de verlenging van mijn lidmaatschap?
Uw lidmaatschap wordt jaarlijks automatisch verlengd. Opzeggingen van een lidmaatschap dienen tenminste 4 weken voor de vervaldatum te geschieden door middel van een mail naar leden@hendrickdekeyser.nl. Uiteraard ontvangt u van ons een bevestiging. Mocht u te laat zijn dan zijn we helaas genoodzaakt de contributie van dat jaar nog in rekening te brengen.
Partnerlidmaatschap
Ik ben al lid van Hendrick de Keyser, hoe kan ik ook mijn partner lid maken?
Via deze pagina kunt u ook uw partner lid maken. U krijgt hier ook korting bij, namelijk € 10,-. Deze korting wordt automatisch verrekend.
Kan ik als lid mijn partner of een introducé meenemen naar ledenactiviteiten?
Onze ledenactiviteiten zijn exclusief voor leden. Wilt u samen deelnemen aan de activiteiten dan kunt overwegen om Samen Lid te worden. Bij een partnerlidmaatschap krijgt u €10,-. korting op de gezamenlijke ledencontributie. Zo kunt u samen met uw partner genieten van onze leuke activiteiten. Wij bieden 2 opties: Samen Lid of Samen Lid+.
Cadeaulidmaatschap
Hoe werkt een cadeaulidmaatschap?
Het cadeau bevat een welkomstpakket met daarin de ledenpas. De ontvanger van het cadeaulidmaatschap ontvangt een welkomstbrief waarin staat wie het cadeaulidmaatschap heeft gegeven. De gever betaalt het bedrag van het lidmaatschap voor 1 jaar. Op de website vult u de gegevens van de cadeau ontvanger in. Zo komt het cadeau op naam te staan van de persoon aan wie u het geeft.  Het cadeaulidmaatschap geldt voor één jaar, waarna het automatisch afloopt.  
De betaalwijze
Hoe zet ik mijn betaalwijze om naar automatische incasso als ik al lid ben?
Als u al lid bent, kunt u dit automatische incasso formulier downloaden en opsturen naar leden@hendrickdekeyser.nl. Om dit formulier in te vullen en een handtekening te plaatsen kunt u het beste de gratis pdf opener Adobe Acrobat Reader downloaden. Mocht dit niet lukken, kunt u uiteraard het formulier printen, invullen, ondertekenen en inscannen of foto maken. Graag ontvangen wij dit ook per mail.  
Hoe kan ik een donatie aan Hendrick de Keyser doen?
U kunt een eenmalige donatie doen op onze website via deze pagina. Uiteraard kunt u ook doneren via ons rekeningnummer NL10 ABNA 0106 8530 58 dank u wel.  
Wijzigingen doorgeven
Hoe geef ik een naamswijziging door?
Een naamswijziging kunt u doorgeven door contact op te nemen met onze ledenadministratie: leden@hendrickdekeyser.nl. Wij vragen u om uw lidnummer erbij te vermelden
Mijn adres is gewijzigd, hoe geef ik dit aan?
Wanneer uw adres is gewijzigd kunt u contact opnemen met onze ledenadministratie: leden@hendrickdekeyser.nl. Wij vragen u om uw lidnummer erbij te vermelden.
Mijn bankrekeningnummer is gewijzigd, hoe geef ik dit aan?
Wanneer uw bankrekening gewijzigd is, kunt u contact opnemen met onze ledenadministratie: leden@hendrickdekeyser.nl. Wij vragen u om uw lidnummer erbij te vermelden.
Hoe zeg ik mijn lidmaatschap op?
Wat jammer dat u overweegt om uw lidmaatschap op te zeggen. Via onze ledenadministratie is dit mogelijk: leden@hendrickdekeyser.nl. Wij vragen u om uw lidnummer erbij te vermelden. We zien u natuurlijk graag terug in de toekomst. De deuren van onze museum- en vakantiehuizen blijven altijd voor u openstaan.