Icon search Icon Facebook Icon Instagram Icon Twitter Icon Play ANBI icon-checkbox Vriendenloterij Bijzondere-locaties Bijzondere-locaties Monument-en-Bed Monument-en-Bed Museumhuizen icon-huren-nav Museumhuizen Hendrickdekeyser Hendrickdekeyser icon-maps icon-left icon-right icon-close icon-phone-call icon-email icon-kamers icon-lijst icon-perceeloppervlak icon-plattegrond icon-woonoppervlak icon-checkmark icon-buitenruimte icon-cart icon-remove icon-quote icon-calendar icon-guests

Steun ons via de VriendenLoterij

Vriendenloterij

Speelt u mee met de VriendenLoterij of wilt u meespelen?

Sinds 2000 is Hendrick de Keyser Monumenten één van de goede doelen van de Vriendenloterij. Dankzij deelnemers van deze loterij ontvingen wij al vele miljoen euros aan steun. Met uw deelname aan de VriendenLoterij kunt u Hendrick de Keyser ook steunen en meehelpen met het beschermen van historische huizen in Nederland. 

2024 Uitreiking VriendenLoterij-cheque, Hendricks Karavaan (Foto credit: BM Fotografie)

Hoe steun ik Hendrick de Keyser via de VriendenLoterij?

Met een lot maakt u elke trekking kans op prachtige prijzen bij de VriendenLoterij!

Opzeggen kan op elk gewenst moment. Een lot kost € 15,25 per trekking. Om Hendrick de Keyser te steunen, koopt u een lot en kiest u Hendrick de Keyser als het doel dat u wilt steunen.

Tenminste 40% van de inleg van het lot wordt dan direct aan ons geschonken. Zo zorgen we er samen voor dat ons cultureel erfgoed niet verdwijnt en bewaard blijft voor de toekomst.

Koop een lot

Bijzondere samenwerking Hendrick de Keyser Monumenten en de VriendenLoterij

Bekijk hieronder de overzichtsvideo van restauraties en schenkingen die mede mogelijk zijn gemaakt met steun van de VriendenLoterij.