Icon search Icon Facebook Icon Instagram Icon Twitter Icon Play ANBI icon-checkbox Vriendenloterij Bijzondere-locaties Bijzondere-locaties Monument-en-Bed Monument-en-Bed Museumhuizen icon-huren-nav Museumhuizen Hendrickdekeyser Hendrickdekeyser icon-maps icon-left icon-right icon-close icon-phone-call icon-email icon-kamers icon-lijst icon-perceeloppervlak icon-plattegrond icon-woonoppervlak icon-checkmark icon-buitenruimte icon-cart icon-remove icon-quote icon-calendar icon-guests

Steun de Vereniging

Het is mogelijk de Vereniging te steun door bijvoorbeeld lid te worden, een lidmaatschap cadeau te doen of te schenken.

Word lid van Vereniging Hendrick de Keyser

Leden ondersteunen het werk van de Vereniging in het realiseren van haar doelstelling: het behoud van architectonisch of historisch waardevolle huizen in Nederland. Wilt u ook dat prachtige huizen voor de toekomst worden veiliggesteld? Word dan lid. U kunt u dan ook opgeven voor excursies die speciaal voor leden worden georganiseerd, u krijgt het boekje ‘Toegankelijke Panden’ met achtergrondinformatie en data waarop u onze panden kunt bezoeken en u wordt uitgenodigd voor speciale open dagen. Drie keer per jaar krijgt u een nieuwsbrief waarmee u op de hoogte wordt gesteld van alle werkzaamheden en activiteiten van de Vereniging.

Lid worden

Schenken aan de Vereniging

Met uw steun zorgt u er voor dat architectonisch erfgoed ook voor volgende generaties behouden blijft. Giften aan de Vereniging worden onder meer gebruikt voor verwervingen, restauraties, onderzoek of voor het publiek toegankelijk maken van een pand.

Meer over schenken

Geef een lidmaatschap cadeau

Bij een lidmaatschap als cadeau ontvangt u of het nieuwe lid de unieke verjaardagskalender met details uit de huizen van de Vereniging.

Ja, wat een leuk cadeau!