Icon search Icon Facebook Icon Instagram Icon Twitter Icon Play ANBI icon-checkbox Vriendenloterij Bijzondere-locaties Bijzondere-locaties Monument-en-Bed Monument-en-Bed Museumhuizen icon-huren-nav Museumhuizen Hendrickdekeyser Hendrickdekeyser icon-maps icon-left icon-right icon-close icon-phone-call icon-email icon-kamers icon-lijst icon-perceeloppervlak icon-plattegrond icon-woonoppervlak icon-checkmark icon-buitenruimte icon-cart icon-remove icon-quote icon-calendar icon-guests

Partners en Begunstigers

Hendrick de Keyser Monumenten beschermt bijzondere huizen voor toekomstige generaties. De vereniging bewaart historische belangrijke of architectonische waardevolle panden die anders verloren zouden gaan. Samen met ons kunt u meehelpen dit erfgoed te bewaren. Hieronder vindt u de mogelijkheden en uiteraard neemt Lindy Kats de opties met u door om te zien wat er het beste bij u past.      

Van Meerten

Behoud historische huizen voor toekomstige generaties

De collectie monumenten omvat ruim 430 panden en complexen, waaronder huizen, boerderijen, buitenplaatsen, hofjes, villa's, vissershuisjes en raadhuizen, verspreid over 115 plaatsen in heel Nederland. Elk jaar komen er gemiddeld vijf tot tien monumenten bij. Samen vertellen ze 500 jaar nationale woongeschiedenis.

Onze monumenten worden behouden door ze te gebruiken. Veel van de huizen worden verhuurd als woonhuis of als bedrijfspand. Sommige huizen zijn te huur als vakantiehuis, of je kunt er trouwen, vergaderen of een bijeenkomst organiseren. Een aantal bijzondere huizen is te bezoeken als museumhuis. 

Hendrick de Keyser Monumenten zorgt voor goed onderhoud én de noodzakelijke verduurzaming. We behouden het monumentale karakter van de panden en passen tegelijkertijd zoveel mogelijk energiebesparende maatregelen toe. Op deze wijze blijven de monumenten aantrekkelijk voor gebruikers. Nu, maar ook in de toekomst.

Van Meerten tuin

U kunt helpen om deze bijzondere monumenten te bewaren

Samen met ons kunt u meehelpen het Nederlands erfgoed te beschermen en bewaren. Er zijn verschillende mogelijkheden om te helpen. Bekijk de mogelijkheden op een rij of neem contact op met Lindy van KatsHoofd Partners en Begunstigers bij Hendrick de Keyser Monumenten. 

Rams Woerthe

ANBI en CBF gecertificeerd

Hendrick de Keyser Monumenten is een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Dat betekent dat uw schenkingen aftrekbaar zijn voor de belasting en wij geen erf- of schenkbelasting over uw gift hoeven te betalen. Uw bijdrage wordt dus volledig ingezet voor het behoud van monumenten voor toekomstige generaties. Ook is de organisatie gecertificeerd door het Centraal Bureau Fondsenwerving (CBF).

Ons rekeningnummer is NL10ABNA 010 685 3058 t.n.v. Vereniging Hendrick de Keyser.

Appingedam

Contact

Wij bespreken graag u wensen en denken met u mee. 

Lindy van Kats (Hoofd Partners en Begunstigers)
06 108 17453 
l.vankats@hendrickdekeyser.nl

Petra van Kesteren (Relatiemanager)
06 820 97160 
p.vankesteren@hendrickdekeyser.nl)