Icon search Icon Facebook Icon Instagram Icon Twitter Icon Play ANBI icon-checkbox Vriendenloterij Bijzondere-locaties Bijzondere-locaties Monument-en-Bed Monument-en-Bed Museumhuizen icon-huren-nav Museumhuizen Hendrickdekeyser Hendrickdekeyser icon-maps icon-left icon-right icon-close icon-phone-call icon-email icon-kamers icon-lijst icon-perceeloppervlak icon-plattegrond icon-woonoppervlak icon-checkmark icon-buitenruimte icon-cart icon-remove icon-quote icon-calendar icon-guests
nieuws
26 januari 2021

Correctie rekeningnummer in Bericht aan de Leden

In het Bericht aan de Leden dat onlangs bij onze leden bezorgd is, staat in het artikel over het toekomstige Museumhuis Barnaart een fout. Het vermelde rekeningnummer in dit artikel bevat een cijfer teveel. Enkele oplettende leden is dit direct opgevallen toen zij een bijdrage voor de gordijnen van de Eetzaal wilden overmaken. Het correcte rekeningnummer is: NL94ABNA0411840207.

Mocht u een bijdrage willen leveren aan het terugbrengen van de gordijnen van de Eetzaal van het bijzondere Huis Barnaart dan kunt u dit overmaken naar NL94ABNA0411840207 t.n.v. Vereniging Hendrick de Keyser o.v.v. uw lidnummer en “gordijnen eetzaal”. U wordt te zijner tijd uitgenodigd voor een exclusieve ontvangst in het huis.

De digitale versie van het Bericht kunt u hier lezen.

Bent u lid van de Vereniging maar heeft u het Bericht aan de Leden niet ontvangen, neemt u dan contact op met onze ledenadministratie via 020-5210630 of leden@hendrickdekeyser.nl.