Icon search Icon Facebook Icon Instagram Icon Twitter Icon Play ANBI icon-checkbox Vriendenloterij Bijzondere-locaties Bijzondere-locaties Monument-en-Bed Monument-en-Bed Museumhuizen icon-huren-nav Museumhuizen Hendrickdekeyser Hendrickdekeyser icon-maps icon-left icon-right icon-close icon-phone-call icon-email icon-kamers icon-lijst icon-perceeloppervlak icon-plattegrond icon-woonoppervlak icon-checkmark icon-buitenruimte icon-cart icon-remove icon-quote icon-calendar icon-guests

Huis Polman zoek vrijwilligers

Op het moment hebben wij nog plek voor vrijwilligers bij museumhuis Polman in Nagele. Woon je in de buurt van Nagele en zoek je een prettige plek waar je met een gezellige groep mensen vrijwilligerswerk kunt doen? Twijfel dan niet en neem contact met ons op.

Huis Polman, Nagele

In Nagele staat het bijzondere Huis Polman. In dit huis stap je 1956 binnen, toen het net was gebouwd. Het dorp Nagele, en vooral de Karwijhof was vooruitstrevend en innovatief, gebouwd met veel aandacht voor groen, licht, lucht en ruimte. In dit museumhuis ervaar je wat er zo bijzonder is aan Nagele en de huizen aan het Karwijhof én hoe er soms een gapend gat zat tussen de ontwerpen op de tekentafel en de realiteit van het wonen. 

Dit is niet zomaar een museum waarbij je met je handen op de rug door verschillende vertrekken wordt geleid. In museumhuis Polman zijn geen bordjes met ‘niet aanraken’, bezoekers worden juist uitgenodigd te gaan zitten op die bijzondere fauteuil, een kijkje te nemen in de kast en zich even de bewoner van het pand te voelen.

En daar kunnen we jouw hulp goed bij gebruiken!
Wij zoeken vrijwilligers die de bezoekers ontvangen en uitleggen hoe het huis het beste bezocht kan worden. Liever actief bezig zijn? Dan kan ook! Breng het huis tot leven door bijvoorbeeld de bezoeker kennis te laten maken met de manier waarop nieuwe bewoners in de Noordoostpolder gescreend werden. 

Lijkt het je leuk? Meld je dan geheel vrijblijvend aan. Dat kan bij Maarke Klein, coördinator van Huis Polman en Huis Rams Woerthe via s.m.klein@hendrickdekeyser.nl.