Icon search Icon Facebook Icon Instagram Icon Twitter Icon Play ANBI icon-checkbox Vriendenloterij Bijzondere-locaties Bijzondere-locaties Monument-en-Bed Monument-en-Bed Museumhuizen icon-huren-nav Museumhuizen Hendrickdekeyser Hendrickdekeyser icon-maps icon-left icon-right icon-close icon-phone-call icon-email icon-kamers icon-lijst icon-perceeloppervlak icon-plattegrond icon-woonoppervlak icon-checkmark icon-buitenruimte icon-cart icon-remove icon-quote icon-calendar icon-guests

Hoe reageer ik op een te huur staande woning of bedrijfsruimte?

U kunt reageren op een te huur staande woning of bedrijfsruimte door een bezichtiging aan te vragen via onze site of door rechtstreeks contact op te nemen met de afdeling Vaste Verhuur via huren@hendrickdekeyser.nl. Wij verzamelen alle reacties en nodigen vervolgens een selectie geschikte kandidaten uit om de woning of bedrijfsruimte te bezichtigen. U ontvangt hierover telefonisch of schriftelijk bericht. (Zie ook ‘Wie komt er in aanmerking om een woning of bedrijfsruimte van de Vereniging te huren?')

In het inschrijfformulier vragen wij u een aantal bijlagen te uploaden met onder andere uw inkomensgegevens. Deze hoeft u pas in te sturen wanneer u daadwerkelijk in aanmerking komt voor een woning of bedrijfsruimte. Om op een woning of bedrijfsruimte te reageren hoeft u geen lid van de Vereniging te zijn.