Icon search Icon Facebook Icon Instagram Icon Twitter Icon Play ANBI icon-checkbox Vriendenloterij Bijzondere-locaties Bijzondere-locaties Monument-en-Bed Monument-en-Bed Museumhuizen icon-huren-nav Museumhuizen Hendrickdekeyser Hendrickdekeyser icon-maps icon-left icon-right icon-close icon-phone-call icon-email icon-kamers icon-lijst icon-perceeloppervlak icon-plattegrond icon-woonoppervlak icon-checkmark icon-buitenruimte icon-cart icon-remove icon-quote icon-calendar icon-guests

Hoe kan ik een reparatieverzoek indienen?

Voor reparatieverzoeken kunt u contact opnemen met de afdeling reparatieverzoeken. Zij zijn voor spoedzaken bereikbaar op werkdagen tussen 9:00 en 12:00 via telefoonnummer 020 521 0640. Per mail zijn zij de hele dag bereikbaar via reparatieverzoek@hendrickdekeyser.nl. U kunt dus gerust een email sturen. U kunt ook contact met hen opnemen wanneer u advies wilt over het gebruik van uw pand of onderhoud dat u zelf uit wilt voeren.

Dordrecht, Wijnstraat 113

Uw reparatieverzoek wordt door de afdeling reparatieverzoeken bekeken waarna wordt vastgesteld of de huurder of Hendrick de Keyser zorg draagt voor de reparatie. Vervolgens verlenen wij opdracht aan een uitvoerende partij, zoals een aannemer of installateur. De uitvoerende partij neemt vervolgens contact met u op om een afspraak te maken voor herstel. In sommige gevallen is de oorzaak niet eenvoudig vast te stellen, wij nemen dan contact met u op om een afspraak te maken voor een inspectie, eventueel samen met de uitvoerende partij, en zullen dan een plan van aanpak opstellen.

Let op: verleen nooit zonder overleg of toestemming een reparatieopdracht aan een uitvoerende partij of klusbedrijf, want dan zijn de kosten altijd voor u. Zelf opdracht verlenen mag alleen in geval van calamiteiten buiten kantoortijd. U dient dan altijd alsnog zo snel mogelijk contact op te nemen met Hendrick de Keyser.