Icon search Icon Facebook Icon Instagram Icon Twitter Icon Play ANBI icon-checkbox Vriendenloterij Bijzondere-locaties Bijzondere-locaties Monument-en-Bed Monument-en-Bed Museumhuizen icon-huren-nav Museumhuizen Hendrickdekeyser Hendrickdekeyser icon-maps icon-left icon-right icon-close icon-phone-call icon-email icon-kamers icon-lijst icon-perceeloppervlak icon-plattegrond icon-woonoppervlak icon-checkmark icon-buitenruimte icon-cart icon-remove icon-quote icon-calendar icon-guests

Calamiteiten

Let op, is er sprake van direct gevaar voor u of uw omgeving, bijvoorbeeld doordat er een boom is omgewaaid, of omdat er dakpannen van het dak af vallen? Neem dan contact op met de brandweer via 0900-0904 of 112. 

Valkenburg

Reparatieverzoek met spoed

Heeft u ernstige schade aan uw woning of bedrijfsruimte, en heeft uw reparatieverzoek spoed*, bel 020-5210640 (maandag - vrijdag, 9.00 - 12.00 uur) of stuur een email naar reparatieverzoek@hendrickdekeyser.nl.

*Onder spoed verstaat Hendrick de Keyser bijvoorbeeld brand, waterschade, uitval van de centrale verwarming of een stroomonderbreking die niet te herstellen is door omzetting van de aardlekschakelaar of het vervangen van een stop in uw meterkast.

Wij zijn telefonisch bereikbaar tussen 9.00 en 12.00 uur. Wij lezen de hele werkdag de emailbox, u kunt dus gerust een email sturen.

Heeft u schade of een reparatieverzoek, maar is er geen sprake van spoed of een calamiteit, lees hier meer.

Calamiteiten buiten kantooruren

Bij calamiteiten, zoals lekkages en gevaarlijke situaties als een gaslek, die buiten kantooruren plaatsvinden, kunt u zelf contact opnemen met een loodgieter, aannemer of de netbeheerder. U kunt hen vragen de calamiteit te verhelpen, eventueel door de toepassing van een noodoplossing. Neem in dit geval zodra dit mogelijk is alsnog telefonisch of per email contact op met de afdeling reparatieverzoeken. Wij zullen er dan voor zorgen dat het probleem structureel wordt verholpen en zorgdragen voor de verdere afhandeling van de door u gegeven opdracht.