Icon search Icon Facebook Icon Instagram Icon Twitter Icon Play ANBI icon-checkbox Vriendenloterij Bijzondere-locaties Bijzondere-locaties Monument-en-Bed Monument-en-Bed Museumhuizen icon-huren-nav Museumhuizen Hendrickdekeyser Hendrickdekeyser icon-maps icon-left icon-right icon-close icon-phone-call icon-email icon-kamers icon-lijst icon-perceeloppervlak icon-plattegrond icon-woonoppervlak icon-checkmark icon-buitenruimte icon-cart icon-remove icon-quote icon-calendar icon-guests

Verscholen fantasiebouwwerk

Hendrick de Keyser heeft een speciale tweedelige podcast ontwikkeld over de Kapelwoning, de families Boreel en Markerink en de ontstaansgeschiedenis van buitenplaats Beeckestijn. Luister mee!

Podcast deel 1

Wat is een folly? En hoe valt dit onverwachte bouwwerk tóch op zijn plek in de Engelse landschapstuin van Beeckestijn?
Luister nu naar de Hendrick de Keyser podcast over deze bijzondere tuinfolly.

Geluidsbestand

Podcast deel 2

Benieuwd naar de rest van het verhaal over de familie Boreel, het ontstaan van buitenplaats Beeckestijn en het leven van de familie Markerink in de Kapelwoning?
Luister hier naar deel 2:  

Geluidsbestand

Bezoek het museumhuis of overnacht in de Kapelwoning

Nieuwsgierig geworden naar het hoofdhuis en de tuin van buitenplaats Beeckestijn? Bezoek dan het museumhuis van Hendrick de Keyser Monumenten en wandel de Natuurmonumenten route.  
Wil je een keer overnachten in de Kapelwoning? Dat kan! Klik hier voor meer informatie.  
 

Kapelwoning