Icon search Icon Facebook Icon Instagram Icon Twitter Icon Play ANBI icon-checkbox Vriendenloterij Bijzondere-locaties Bijzondere-locaties Monument-en-Bed Monument-en-Bed Museumhuizen icon-huren-nav Museumhuizen Hendrickdekeyser Hendrickdekeyser icon-maps icon-left icon-right icon-close icon-phone-call icon-email Kamers icon-lijst icon-perceeloppervlak icon-plattegrond icon-woonoppervlak icon-checkmark icon-buitenruimte icon-cart icon-remove icon-quote icon-calendar icon-guests
Waar ben je naar op zoek?

Algemene Ledenvergadering 2022

De jaarlijkse Algemene Ledenvergadering (ALV) van Vereniging Hendrick de Keyser vindt plaats op zaterdag 25 juni 2022 van 14.00 tot 16.00 uur. De vergadering wordt gehouden in De Kanselarij, Turfmarkt 11 in Leeuwarden. Vanaf 13.30 uur is ontvangst met koffie en thee. De Algemene Ledenvergadering begint om 14.00 uur precies en is toegankelijk voor leden. De vergadering wordt afgesloten met een drankje en een hapje.

Komt u naar Leeuwarden, meld u aan

Als u naar Leeuwarden komt om de ALV bij te wonen, wilt u zich dan voor 17 juni aanmelden? U kunt een e-mail sturen naar alv@hendrickdekeyser.nl of telefonisch contact opnemen: 020-5210630. Wij zien uit naar uw komst.

Combineer de ALV met stadswandeling en/of Museumhuis Van Eysinga

Voor u als lid is het mogelijk om voorafgaand aan de vergadering in Leeuwarden Museumhuis Van Eysinga gratis te bezoeken. Ook kunt u meelopen met een exclusieve stadswandeling onder begeleiding van een gids (start 11.00 uur). Aanmelden en informatie vindt u op onze website www.hendrickdekeyser.nl/agenda.

Digitaal ALV bijwonen

Voor degenen die niet fysiek aanwezig kunnen zijn, is er de mogelijkheid om via een digitale verbinding (Zoom) mee te kijken (stemmen is dan niet mogelijk). Dit kan op 25 juni vanaf 13.30 uur, inloggen is niet nodig. De opname blijft beschikbaar op de website en kan ook later terug worden gekeken.

Om digitaal mee te kijken klikt u op onderstaande link (inloggen is niet nodig):
https://zoom.mhbav.nl/vereniginghdk

Wilt u een vraag indienen?

Vragen over onderwerpen die tijdens de vergadering worden behandeld, kunt u van tevoren indienen tot uiterlijk vrijdag 17 juni a.s. per e-mail naar alv@hendrickdekeyser.nl, of bellen met 020–5210630. Uw vragen worden dan tijdens de vergadering beantwoord en later via de website voor iedereen toegankelijk gemaakt. Uiteraard is het ook mogelijk om uw vragen tijdens de vergadering op locatie te stellen.