Icon search Icon Facebook Icon Instagram Icon Twitter Icon Play ANBI icon-checkbox Vriendenloterij Bijzondere-locaties Bijzondere-locaties Monument-en-Bed Monument-en-Bed Museumhuizen icon-huren-nav Museumhuizen Hendrickdekeyser Hendrickdekeyser icon-maps icon-left icon-right icon-close icon-phone-call icon-email icon-kamers icon-lijst icon-perceeloppervlak icon-plattegrond icon-woonoppervlak icon-checkmark icon-buitenruimte icon-cart icon-remove icon-quote icon-calendar icon-guests

Zakelijke bijeenkomsten

Op zoek naar een bijzondere zakelijke locatie voor een bijeenkomst, vergadering of receptie? De locaties van Vereniging Hendrick de Keyser zijn een klasse apart. Onze ruimtes met rijk uitgevoerde interieurs en moderne faciliteiten hebben weinig extra aankleding nodig, u kunt direct aan de slag. 

Barnaart Haarlem

Laat u inspireren door de grachtenpanden, buitenplaatsen en historische panden met opmerkelijke verhalen. Denk eens aan een zakelijk diner in een klassieke regentenkamer, een congres in een 18e-eeuws buitenverblijf of een receptie in een marmeren hal van een statig grachtenpand.

Wij helpen u graag om een keuze te maken uit onze bijzondere locaties. Elk met een uniek karakter, dus de kans is groot dat er een geschikte locatie voor uw evenement tussen zit. Wij verzorgen alle praktische zaken en kunnen de planning voor u uit handen nemen. Hoeft u zich alleen nog maar te richten op de inhoud en uw gasten!

Naar het overzicht met de evenementenlocaties

Het perfecte plaatje voor een hybride evenement

Online en hybride evenementen (een combinatie van een fysiek evenement aangevuld met online deelnemers) zijn eveneens een goede manier om met elkaar in verbinding te blijven.

Onze partner Eventfabriek regelt de techniek en ons ervaren team zorgt dat alles vlekkeloos verloopt. U hoeft zich dus nergens zorgen over te maken. Met de juiste apparatuur en vakmensen creëren wij een professionele uitzending waar ook de online aanwezigen aan kunnen deelnemen. Samen bespreken we uw wensen, en werken we ze uit tot een realistisch plan. 

Een locatie die (al 300 jaar) met zijn tijd mee gaat

Denk bijvoorbeeld aan het Gemeenlandshuis in Amsterdam: een van de locaties van Vereniging Hendrick de Keyser die uitermate geschikt is om online evenementen te organiseren. 

Het is een 300 jaar oud gebouw met een bijzonder interieur; een unieke locatie die helemaal met zijn tijd meegaat. Je kon op deze locatie al vergaderen en dineren. Maar tegenwoordig kunnen hier ook online evenementen worden georganiseerd. 

Of wat dacht u van Huis Hodshon in Haarlem? Dit huis heeft uitzicht op het historische centrum van Haarlem. De fraai gedecoreerde aula uit 1920 is gebouwd als vergaderruimte. Het is ruim van opzet waardoor het uitermate geschikt is voor een hybride event waarbij publiek voor een deel echt aanwezig is en de rest online participeert. 

Het decor en de uitstraling is uniek. Huis Hodshon wordt al meer dan 100 jaar gebruikt voor evenementen en het heeft door het rijke decor weinig extra aankleding nodig. Vanwege de grootte van deze aula, is een combinatie tussen en on- en offline events heel goed mogelijk.