Icon search Icon Facebook Icon Instagram Icon Twitter Icon Play ANBI icon-checkbox Vriendenloterij Bijzondere-locaties Bijzondere-locaties Monument-en-Bed Monument-en-Bed Museumhuizen icon-huren-nav Museumhuizen Hendrickdekeyser Hendrickdekeyser icon-maps icon-left icon-right icon-close icon-phone-call icon-email icon-kamers icon-lijst icon-perceeloppervlak icon-plattegrond icon-woonoppervlak icon-checkmark icon-buitenruimte icon-cart icon-remove icon-quote icon-calendar icon-guests

Welke wijzigingen in mijn woon- of werksituatie zijn van invloed op mijn contract?

Wanneer u als hoofdhuurder van een woning vermeld staat in de huurovereenkomst en u gaat samenwonen, een geregistreerd partnerschap aan, trouwen of scheiden, dan dient u dit door te geven aan Hendrick de Keyser Monumenten. Ook wanneer het aantal personen dat een woning bewoont wijzigt, dient u ons dit te laten weten. Onderhuur is niet toegestaan, evenals verhuur van de woning aan derden wanneer u zelf korte of langere tijd afwezig bent.

Indien u als hoofdhuurder van een bedrijfspand vermeld staat in de huurovereenkomst en de rechtspersoonlijkheid van uw bedrijf wijzigt, of wanneer de aard van uw bedrijf of het gebruik van het gehuurde wijzigt, dient u dit aan ons door te geven. U kunt hiervoor een email sturen naar huren@hendrickdekeyser.nl. Dit geldt ook bij inbreng van de huurrechten in een andere personenvennootschap of rechtspersoon, een voorgenomen bestuurswisseling of overdracht van aandelen. Deze wijziging kan aanleiding zijn voor eenzijdige beëindiging van de huurovereenkomst door Hendrick de Keyser Monumenten.