Icon search Icon Facebook Icon Instagram Icon Twitter Icon Play ANBI icon-checkbox Vriendenloterij Bijzondere-locaties Bijzondere-locaties Monument-en-Bed Monument-en-Bed Museumhuizen icon-huren-nav Museumhuizen Hendrickdekeyser Hendrickdekeyser icon-maps icon-left icon-right icon-close icon-phone-call icon-email icon-kamers icon-lijst icon-perceeloppervlak icon-plattegrond icon-woonoppervlak icon-checkmark icon-buitenruimte icon-cart icon-remove icon-quote icon-calendar icon-guests

Wat doe ik bij calamiteiten buiten kantoortijd?

Is er sprake van direct gevaar voor u of uw omgeving, bijvoorbeeld doordat er een boom is omgewaaid, of omdat er dakpannen van het dak af vallen? Neem dan contact op met de brandweer via 0900-0904 of 112.  

Enkhuizen - Bagijnestraat 3

Bij calamiteiten, zoals ernstige lekkages en gevaarlijke situaties als een gaslek, die buiten kantooruren plaatsvinden kunt u zelf contact opnemen met een installateur, aannemer of de netbeheerder. U kunt hen vragen de calamiteit te verhelpen, eventueel door de toepassing van een noodoplossing. Neem dan zodra dit mogelijk is alsnog contact op met de afdeling reparatieverzoeken via reparatieverzoek@hendrickdekeyser.nl Wij zullen er dan voor zorgen dat het probleem structureel wordt verholpen en zorgdragen voor de verdere afhandeling van de door u gegeven opdracht.

Voor het verhelpen van storingen aan de centrale verwarmingsinstallatie kunt u contact opnemen met de installateur die bij u het cv-onderhoud verzorgt.