Icon search Icon Facebook Icon Instagram Icon Twitter Icon Play ANBI icon-checkbox Vriendenloterij Bijzondere-locaties Bijzondere-locaties Monument-en-Bed Monument-en-Bed Museumhuizen icon-huren-nav Museumhuizen Hendrickdekeyser Hendrickdekeyser icon-maps icon-left icon-right icon-close icon-phone-call icon-email icon-kamers icon-lijst icon-perceeloppervlak icon-plattegrond icon-woonoppervlak icon-checkmark icon-buitenruimte icon-cart icon-remove icon-quote icon-calendar icon-guests

Wie is er verantwoordelijk voor het onderhoud van de centrale verwarming en andere installaties?

Wanneer u een woning of bedrijfsruimte huurt van Hendrick de Keyser bent u zelf verantwoordelijk voor het dagelijkse onderhoud van de centrale verwarming, zoals het ontluchten en bijvullen van de cv-ketel, en de mechanische ventilatie (mv).

Komend jaar wil Hendrick de Keyser het onderhoud van alle Centrale Verwarmingsinstallaties (CV-onderhoud) van alle verhuureenheden onder eigen contract brengen bij een aantal grote, regionaal of landelijk opererende, partijen. Hiermee krijgen wij structureel beter inzicht in de staat van de installaties en kunnen wij onderhoud en vervanging van de CV-ketels (door een CV-ketel of andere installatie) beter plannen. Wij zullen u informeren per mail of brief zodra de partij in uw regio bekend is. Bij een storing (calamiteit) buiten kantooruren kunt u dan rechtstreeks contact opnemen met de geselecteerde partij. 

Bij een storing (calamiteit) buiten kantooruren kunt u contact opnemen met uw onderhoudsinstallateur, tijdens kantooruren kunt u contact opnemen met de afdeling reparatieverzoeken. Mochten er door slijtage onderdelen moeten worden vervangen dan zal Hendrick de Keyser deze kosten op zich nemen. U kunt in dit geval contact opnemen met de afdeling reparatieverzoeken via reparatieverzoek@hendrickdekeyser.nl. U dient de originele factuur en een betalingsbewijs aan ons op te sturen.

In sommige panden zijn andere installaties aanwezig, zoals pomp- of liftinstallaties. De kosten van het dagelijks onderhoud hiervan zijn in veel gevallen opgenomen in de servicekosten. Hendrick de Keyser draagt in dit geval zorg voor het onderhoud hiervan.