Icon search Icon Facebook Icon Instagram Icon Twitter Icon Play ANBI icon-checkbox Vriendenloterij Logo-CBF Bijzondere-locaties Bijzondere-locaties Monument-en-Bed Monument-en-Bed Museumhuizen icon-huren-nav Museumhuizen Hendrickdekeyser Hendrickdekeyser icon-maps icon-left icon-right icon-close icon-phone-call icon-email Kamers icon-lijst icon-perceeloppervlak icon-plattegrond icon-woonoppervlak icon-checkmark icon-buitenruimte icon-cart icon-remove icon-quote icon-calendar icon-guests
Waar ben je naar op zoek?

Schenken aan de Vereniging

De doelstelling van Vereniging Hendrick de Keyser is sinds haar oprichting hetzelfde gebleven. De Vereniging zet zich in om bijzondere historische gebouwen te behouden en op een verantwoorde manier te restaureren. Uitgangspunt is dat de historische waarde van een gebouw belangrijker is dan de eventuele huuropbrengst. Dit betekent dat de Vereniging haar panden niet met winstoogmerk ten koste van het historische interieur kan exploiteren, door er bijvoorbeeld een duur appartementen- of kantorencomplex in te bouwen.

Wij hebben uw steun hard nodig

Met uw steun zorgt u er voor dat architectonisch erfgoed ook voor volgende generaties behouden blijft. Giften aan de Vereniging worden onder meer gebruikt voor verwervingen, restauraties, onderzoek of voor het publiek toegankelijk maken van een pand.

De Vereniging kent verschillende mogelijkheden om te doneren, na te laten of te schenken. Voor vragen kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen (020-5210630).

NB ‘Hendrick de Keyser' is een culturele ANBI waardoor uw schenking (onder voorwaarden) aftrekbaar is van de belasting.

Uw wensen

Voor het zo goed mogelijk realiseren van uw wensen adviseren wij u altijd vooraf contact te zoeken met de Vereniging. U kunt immers als u dat wilt bepalen wat er met het pand moet gebeuren (hoe het wordt gebruikt, door wie en met welke functie).

ANBI en CBF

Sinds 1 januari 2008 is Vereniging Hendrick de Keyser door het Ministerie van Financiën aangemerkt als een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Voorts is de Vereniging gecertificeerd door het Centraal Bureau Fondsenwerving (CBF).

Vereniging Hendrick de Keyser is geheel vrijgesteld van betaling van schenkings- en erfrecht. Dat betekent dat er geen belasting is verschuldigd over schenkingen, erfstellingen en legaten.

Aftrekbaar

Uw bijdrage kan in de vorm van een lijfrente volledig aftrekbaar zijn. Wij maken desgewenst kosteloos de akte voor u op.

Wilt u meer informatie? Neem contact op met het directiesecretariaat: 020-5210630.