Icon search Icon Facebook Icon Instagram Icon Twitter Icon Play ANBI icon-checkbox Vriendenloterij Bijzondere-locaties Bijzondere-locaties Monument-en-Bed Monument-en-Bed Museumhuizen icon-huren-nav Museumhuizen Hendrickdekeyser Hendrickdekeyser icon-maps icon-left icon-right icon-close icon-phone-call icon-email icon-kamers icon-lijst icon-perceeloppervlak icon-plattegrond icon-woonoppervlak icon-checkmark icon-buitenruimte icon-cart icon-remove icon-quote icon-calendar icon-guests

Ruimte voor kunst en cultuur

Bent u op zoek naar een zaal voor een concert of een theaterstuk? Dan bent u bij Hendrick de Keyser aan het juiste adres. 

Hodshon

Wat is er nu mooier dan genieten van kunst en cultuur op een bijzondere plek? Onze locaties zijn niet alleen erg mooi, ze voegen echt wat toe aan de beleving van een concert of theaterstuk: een gevoel, een sfeer en een ervaring.

Verwacht u 20 mensen of 120? Wilt u een buiten-locatie of zoekt u juist een intiem zaaltje? U bent bij ons aan het juiste adres. We hebben namelijk alles in huis om van elk evenement een groot succes te maken. We helpen u graag om uw perfecte locatie te vinden en geven uw gasten een warm welkom op onze locaties. 

Naar het overzicht met de evenementenlocaties