Icon search Icon Facebook Icon Instagram Icon Twitter Icon Play ANBI icon-checkbox Vriendenloterij Bijzondere-locaties Bijzondere-locaties Monument-en-Bed Monument-en-Bed Museumhuizen icon-huren-nav Museumhuizen Hendrickdekeyser Hendrickdekeyser icon-maps icon-left icon-right icon-close icon-phone-call icon-email icon-kamers icon-lijst icon-perceeloppervlak icon-plattegrond icon-woonoppervlak icon-checkmark icon-buitenruimte icon-cart icon-remove icon-quote icon-calendar icon-guests

(Privé) dineren in een sfeervol monument

Op zoek naar een bijzondere locatie voor een intiem of juist groots zakelijk diner om nooit meer te vergeten? Dan bent u hier op het juiste adres! Hendrick de Keyser ‘grossiert’ in inspirerende locaties. Van klein en intiem tot groots en dramatisch. Laat u inspireren door de grachtenpanden, buitenplaatsen en historische panden met opmerkelijke verhalen.

 

Steinbesser diner

Denk eens aan een zakelijk diner in een klassieke regentenkamer of landelijk koetshuis, combineer een vergadering met een verzorgde maaltijd in een 18e-eeuws buitenverblijf of een receptie in een marmeren hal van een statig grachtenpand.

Heerlijk om na een vergadering nog even informeel na te praten onder het genot van goed eten en drinken in een fijne ambiance.

Wij helpen u graag om een keuze te maken uit een van onze bijzondere locaties. Elk met een uniek karakter, dus de kans is groot dat er een geschikte locatie voor uw evenement tussen zit. Of jullie met 12 personen komen of met een gezelschap van 90, er is altijd een locatie die bij u past. 

Wij verzorgen alle praktische zaken, werken met goede cateraars, en kunnen de planning voor u uit handen nemen. Zo kunt u optimaal genieten van een bijzondere avond. 

Naar het overzicht met de evenementenlocaties