Icon search Icon Facebook Icon Instagram Icon Twitter Icon Play ANBI icon-checkbox Vriendenloterij Bijzondere-locaties Bijzondere-locaties Monument-en-Bed Monument-en-Bed Museumhuizen icon-huren-nav Museumhuizen Hendrickdekeyser Hendrickdekeyser icon-maps icon-left icon-right icon-close icon-phone-call icon-email icon-kamers icon-lijst icon-perceeloppervlak icon-plattegrond icon-woonoppervlak icon-checkmark icon-buitenruimte icon-cart icon-remove icon-quote icon-calendar icon-guests
nieuws
17 september 2021

Nieuwe ledenactiviteiten vanaf eind september

Deze zomer hebben velen van u onze Museumhuizen bezocht tijdens de speciale ledendagen. Dit najaar openen we voor u de deuren van nog meer bijzondere panden uit de collectie van Vereniging Hendrick de Keyser. De gratis openstellingen voor leden, de Toegankelijke Panden, vindt u in de agenda op onze website, waar u zich ook kunt aanmelden voor uw bezoek.

De komende maanden vinden er ook weer excursies voor onze leden plaats. Een mooie fietstocht van Schoonhoven naar Nieuwpoort (Zuid-Holland), een lezing in Leeuwarden over 18de-eeuwse behangselschilderingen, een wandeling door het Haagse Zeeheldenkwartier en een lezing in Haarlem over de befaamde empirestijl. Het volledige overzicht van deze activiteiten vindt u eveneens in de agenda op onze website.

Informatie over deelname en aanmelden

Al onze ledenactiviteiten zijn exclusief voor leden van ‘Hendrick de Keyser’. Het aanmelden voor deelname en een eventuele betaling doet u via de agenda op onze website. Wilt u graag met uw partner of een andere metgezel op pad met ‘Hendrick’? Bekijkt u dan eens de mogelijkheden voor een partner- of cadeaulidmaatschap op onze website. Natuurlijk is onze ledenadministratie u graag van dienst via leden@hendrickdekeyser.nl of 020-5210630.

Na inschrijving voor een ledenactiviteit ontvangt u per e-mail een bevestiging. Kort voor de datum van de activiteit ontvangt u van ons het programma en praktische informatie.

Deelname aan de Toegankelijke Panden is gratis. Aan deelname aan onze excursies zijn kosten verbonden. Deze staan vermeld bij de betreffende activiteit. U betaalt deze kosten direct bij aanmelding. Bij annulering door uzelf kunnen we u geen restitutie van het inschrijfgeld geven.

Hoe werkt het aanmelden?

U meldt zich aan via de agenda en volgt daar de volgende 4 stappen:

Stap 1 Klik in de agenda op de knop ‘aanmelden’ bij de door u gekozen activiteit. Omdat deze exclusief voor leden zijn, moet u uw lidnummer invoeren. Dit voert u als volgt in: hoofdletter L gevolgd door een punt (leesteken) en dan de cijfers.

Stap 2 Hier kiest u indien nodig een tijdslot (per half uur) of een starttijd voor de gewenste activiteit. Bij ieder tijdslot en startijd is aangegeven hoe veel plekken er nog beschikbaar zijn. Ook kunt u hier meteen een ander lid of uw partnerlid voor hetzelfde bezoek aanmelden.

Stap 3 Vul het formulier in met de gevraagde gegevens, waaronder uw naam en e-mailadres.

Stap 4 Check of u alles goed hebt aangevinkt en ingevuld en klik op ‘verzenden’ of 'afrekenen' (in geval van een betaalde activiteit). Een eventuele betaling doet u vervolgens via iDeal. Binnen enkele minuten ontvangt u per e-mail de bevestiging van uw aanmelding (deze berichten belanden helaas soms in de map spam/ongewenste e-mail).