Icon search Icon Facebook Icon Instagram Icon Twitter Icon Play ANBI icon-checkbox Vriendenloterij Bijzondere-locaties Bijzondere-locaties Monument-en-Bed Monument-en-Bed Museumhuizen icon-huren-nav Museumhuizen Hendrickdekeyser Hendrickdekeyser icon-maps icon-left icon-right icon-close icon-phone-call icon-email icon-kamers icon-lijst icon-perceeloppervlak icon-plattegrond icon-woonoppervlak icon-checkmark icon-buitenruimte icon-cart icon-remove icon-quote icon-calendar icon-guests
nieuws
26 september 2023

Concept notulen ALV 2023 beschikbaar en nieuwe statuten voor Hendrick de Keyser

De concept notulen van de op 30 juni 2023 gehouden algemene ledenvergadering zijn nu beschikbaar. Leden kunnen tot en met 27 november 2023 eventuele opmerkingen bij dit concept per email aan het directiesecretariaat doorgeven via directie@hendrickdekeyser.nl, conform art. 19 lid 2 van de (nieuwe) statuten van de vereniging; deze kunnen dan bij de vaststelling van de notulen in overweging worden genomen. De notulen zullen worden vastgesteld door de voorzitter en de secretaris van de vereniging.

Tevens zijn de statuten van Hendrick de Keyser Monumenten geactualiseerd. Hendrick de Keyser is en blijft een vereniging waarin de leden een belangrijke rol vervullen en heeft nu een moderne governance-structuur volgens een model dat bij (grote) Nederlandse verenigingen vaker voorkomt. 
Bekijk hier de gewijzigde statuten van de vereniging

 

 

Bekijk de concept notulen ALV 2023