Icon search Icon Facebook Icon Instagram Icon Twitter Icon Play ANBI icon-checkbox Vriendenloterij Bijzondere-locaties Bijzondere-locaties Monument-en-Bed Monument-en-Bed Museumhuizen icon-huren-nav Museumhuizen Hendrickdekeyser Hendrickdekeyser icon-maps icon-left icon-right icon-close icon-phone-call icon-email icon-kamers icon-lijst icon-perceeloppervlak icon-plattegrond icon-woonoppervlak icon-checkmark icon-buitenruimte icon-cart icon-remove icon-quote icon-calendar icon-guests
nieuws
12 juni 2023

Boek nu Huis te Warmond in juli en augustus

Misschien is dit wel de allermooiste... boek nu ons spectaculaire nieuwe vakantiehuis in Huis te Warmond in juli en augustus. Binnenkort voegen wij extra beschikbaarheid toe en kun je ook in de periode vanaf september komen logeren.

De geschiedenis van het door water en groen omringde Huis te Warmond gaat terug tot de 13de eeuw. Het kasteel had eeuwenlang een verdedigende functie en werd aan het einde van de 18de eeuw verbouwd tot het huidige neoclassicistische landhuis. En ja, het is echt waar, je kunt hier nu zelf komen logeren!

In 2019 is Hendrick de Keyser Monumenten begonnen met een grootschalige restauratie, waarvan een belangrijk deel inmiddels is afgerond. Momenteel wordt de laatste hand gelegd aan de inrichting van het vakantiehuis. Met de sfeerimpressies krijg je alvast een goed beeld van wat je straks kunt verwachten: historie, sfeer, comfort en gezelligheid in een werkelijk unieke omgeving.

Lees hier alles over dit bijzondere, nieuwe vakantiehuis van Hendrick de Keyser Monumenten.