Icon search Icon Facebook Icon instagram Icon Twitter Icon Play ANBI icon-checkbox BankGiroLoterij Logo-CBF Bijzondere-locaties Bijzondere-locaties Monument-en-Bed Monument-en-Bed Museumhuizen icon-huren-nav Museumhuizen Hendrickdekeyser Hendrickdekeyser icon-maps icon-left icon-right icon-close icon-phone-call icon-email Kamers icon-lijst icon-perceeloppervlak icon-plattegrond icon-woonoppervlak icon-checkmark icon-buitenruimte icon-cart icon-remove icon-quote icon-calendar icon-guests
Waar ben je naar op zoek?

Museumhuis Polman geopend

Ons nieuwste Museumhuis Polman in Nagele is geopend. Kom op bezoek en krijg een buitengewone ervaring in een buitengewoon dorp. Stap binnen bij Annie en Bernard Polman, de eerste bewoners van de Karwijhof 20.

Die hadden wij ook!

Als je dit Museumhuis binnengaat, stap je de jaren 50 binnen. Misschien doet een geur je aan de soep van je vroegere buurvrouw denken of herken je de lamp die je ouders ook hadden hangen. Ook de indeling van de woning is voor velen die in een (bijna) doorzonwoning opgroeiden, bekend terrein. Kom langs en geniet van de ultieme mix van moderniteit en het feest der herkenning.

Voor meer informatie en kaartjes zie onze website Museumhuizen.

Persbericht van 13 februari 2020.

Tot snel!

De Karwijhof in Nagele (foto Arjan Bronkhorst)