Icon search Icon Facebook Icon Instagram Icon Twitter Icon Play ANBI icon-checkbox Vriendenloterij Bijzondere-locaties Bijzondere-locaties Monument-en-Bed Monument-en-Bed Museumhuizen icon-huren-nav Museumhuizen Hendrickdekeyser Hendrickdekeyser icon-maps icon-left icon-right icon-close icon-phone-call icon-email icon-kamers icon-lijst icon-perceeloppervlak icon-plattegrond icon-woonoppervlak icon-checkmark icon-buitenruimte icon-cart icon-remove icon-quote icon-calendar icon-guests

Museumhuis Polman geopend

Welkom in de Huis Polman. Eén van de ruim 430 bijzondere panden uit de collectie van Vereniging Hendrick de Keyser, hét nationale goede doel voor beheer en behoud van historische huizen, gebouwen en hun interieurs.

De mooiste huizen uit onze collectie zijn, net als Huis Polman, te bezoeken als Museumhuis. Samen vertegenwoordigen ze onze nationale woongeschiedenis.

Nieuwsgierig geworden? Doe dan mee aan de prijsvraag, en maak kans op een jaar lang gratis toegang tot de mooiste panden uit onze collectie.

Ons nieuwste Museumhuis Polman in Nagele is geopend. Kom op bezoek en krijg een buitengewone ervaring in een buitengewoon dorp. Stap binnen bij Annie en Bernard Polman, de eerste bewoners van de Karwijhof 20.

Die hadden wij ook!

Als je dit Museumhuis binnengaat, stap je de jaren 50 binnen. Misschien doet een geur je aan de soep van je vroegere buurvrouw denken of herken je de lamp die je ouders ook hadden hangen. Ook de indeling van de woning is voor velen die in een (bijna) doorzonwoning opgroeiden, bekend terrein. Kom langs en geniet van de ultieme mix van moderniteit en het feest der herkenning.

Voor meer informatie en kaartjes zie onze website Museumhuizen.

Persbericht van 13 februari 2020.

Tot snel!

De Karwijhof in Nagele (foto Arjan Bronkhorst)