Icon search Icon Facebook Icon Instagram Icon Twitter Icon Play ANBI icon-checkbox Vriendenloterij Bijzondere-locaties Bijzondere-locaties Monument-en-Bed Monument-en-Bed Museumhuizen icon-huren-nav Museumhuizen Hendrickdekeyser Hendrickdekeyser icon-maps icon-left icon-right icon-close icon-phone-call icon-email icon-kamers icon-lijst icon-perceeloppervlak icon-plattegrond icon-woonoppervlak icon-checkmark icon-buitenruimte icon-cart icon-remove icon-quote icon-calendar icon-guests

Fotoshoot, videoshoot of filmen

Bent u locatiescout en op zoek naar een locatie voor film- en TV opnames of een fotoshoot? Voor ieder tijdsbeeld hebben wij een geschikte locatie: van klassiek tot modern.

Beeckesteyn Rachel fotoshoot
Foto: Rachel de Kooker

Een locatie is meer dan alleen een plek: het is een gevoel, een sfeer en een ervaring. Filmregisseurs, art directors, fotografen en stylisten zijn altijd op zoek naar nieuwe locaties die beantwoorden aan het beeld dat zij voor een bepaalde foto-, film-, of televisieproductie voor ogen hebben. Bij Hendrick de Keyser hebben wij meer dan 500 jaar aan (woon)geschiedenis in huis.

Wat bieden wij?

Buitengewoon fotogenieke locaties door heel Nederland. Denk aan een prachtige art nouveau villa, grootse landhuizen maar ook bijzondere grachtenpanden of juist een pand met een industrieel uiterlijk in de stijl van het nieuwe bouwen. Onze locaties zijn geschikt voor fotografie, (internet)film, video's en commercials, als achtergrond voor fotoshoots of sfeerbeeld. Daarnaast staat goede begeleiding en heldere communicatie bij ons hoog in het vaandel. 

Voor wie?

Opdrachtgevers zoals uitgevers van mode- en interieurbladen, televisie- en (internet)filmproducent of fotografen, regisseurs, artdirectors en stylisten die in opdracht van het bedrijfsleven werken.

Naar het overzicht met de evenementenlocaties