Icon search Icon Facebook Icon Instagram Icon Twitter Icon Play ANBI icon-checkbox Vriendenloterij Bijzondere-locaties Bijzondere-locaties Monument-en-Bed Monument-en-Bed Museumhuizen icon-huren-nav Museumhuizen Hendrickdekeyser Hendrickdekeyser icon-maps icon-left icon-right icon-close icon-phone-call icon-email icon-kamers icon-lijst icon-perceeloppervlak icon-plattegrond icon-woonoppervlak icon-checkmark icon-buitenruimte icon-cart icon-remove icon-quote icon-calendar icon-guests
Rams Woerthe hek

Het antwoord is... Nieuwe kunst

De imposante villa ‘Rams Woerthe’ in Steenwijk werd gebouwd in 1899 en is een prachtig voorbeeld van de 'Nieuwe Kunst', de Nederlandse variant van de Jugendstil of art nouveau.

Villa Rams Woerthe Steenwijk

De villa wordt wel het Downton Abbey van Overijssel genoemd.

Binnen rondkijken in dit huis? Of in een indrukwekkend grachtenpand? Het kan als je lid wordt van Hendrick de Keyser. Wij beheren monumentale huizen voor de toekomst.

Help je mee om dit erfgoed te behouden? Word dan lid+ en bezoek onze huizen gratis!

Rams Woerthe trappenhuis

Word Lid+ voor €55 per jaar en steun daarmee het behoud van erfgoed in Nederland

Uw gegevens
Adresgegevens
Automatisch incasso
Met het versturen van dit formulier geeft u ons toestemming om de incasso uit te voeren. U kunt op ieder gewenst moment de incasso stopzetten.
Museumhuis Rams Woerthe foto Arjan Bronkhorst 3

Over Hendrick de Keyser Monumenten

 

Hendrick de Keyser Monumenten is hét nationale goede doel voor het behoud van architectonisch en historisch waardevolle huizen en hun interieur in Nederland. De huizen worden behouden door ze te gebruiken. Je kunt er wonen, werken, een evenement organiseren, er logeren, of ze bezoeken als museumhuis. 

 

 

Word lid en bezoek 14 museumhuizen gratis!